Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Έγιναν φοροεισπράκτορες οι ζητάδες;



Πριν λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και συγκεκριμένα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, διερχόμενοι με το αυτοκίνητό τους πατέρας και γιος, ο δεύτερος οδηγούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν, στα καλά καθούμενα στην κυριολεξία, τους σταμάτησε αστυνομικός με μηχανή (της ομάδας ΖΗΤΑ, όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά), χωρίς να υπάρχει μπλόκο - το τονίζουμε - και τους ζήτησαν ταυτότητες.
Όχι δεν ήθελαν απλά να κάνουν τον καθιερωμένο έλεγχο (που πολύ σωστά πράττουν και τον κάνουν), αλλά τους ρώτησαν αν οφείλουν στην εφορία. Έκπληκτοι οι δύο άντρες τους απάντησαν "όχι" και τότε ο αστυνομικός αφού επικοινώνησε με τα κεντρικά έκανε διασταύρωση στοιχείων και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν "καθαροί", δηλαδή δεν χρωστούν στην εφορία, τους επέτρεψαν να φύγουν, επιστρέφοντας τους τις ταυτότητες.
Ναι, καλά καταλάβατε, και αν σκεφτήκατε ότι πρόκειται για τρομοκρατία, την ίδια σκέψη κάναμε και εμείς όταν πληροφορηθήκαμε το γεγονός. Αν είναι δυνατόν, εκεί έχουν φτάσει, να σταματούν κοσμάκη στον δρόμο για να διαπιστώσουν αν χρωστά στην εφορία; Και αν κάποιοι πολίτες οφείλουν τελικά κάποιο ποσό, μικρό σας λέμε εμείς, τότε τι γίνεται δηλαδή; Σύλληψη επιτόπου;
Και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, διότι το ίδιο συνέβη και σε άλλους πολίτες της Λάρισας.

press-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...