Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ποιος προστατεύει τον Αρβανιτίδη ;




Τα θαύματα και οι βαρύγδουπες ειδήσεις στην Ελλάδα κρατάνε 3 μέρες, λένε κάποιοι.Εμεις ομως εχουμε..μνήμη
Εκείνο που δε συμβαίνει ποτέ από τα "αφεντικά" των δημοσιογράφων, είναι να τους αναθέσουν  follow up στα σκάνδαλα.
Έγραφαν τότε τα ΜΜΕ (κλικ)για την μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εντόπισε ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών, δύο αποθήκες στη Χαλκιδική, εντός των οποίων παρασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και καλλυντικών. Συνελήφθησαν 52χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ και ο 45χρονος συνεργός του, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».
Και εντάξει με τα πρόσωπα, θα ...take care (=ξελασπώσουν )οι μεγαλοδικηγόροι.
Τι απόγιναν όμως οι τεράστιες ποσότητες των fake προϊόντων  που ήδη είχαν διοχετεύσει στην Ελληνική αγορά οι...μαϊμουδιάρηδες ? Ακούσατε κανέναν αρμόδιο να σας ενημερώσει (με φωτό), ώστε αν τα αναγνωρίσετε να ...αποφύγετε την χρήση τουλάχιστον στα παιδιά και τους αρρώστους?
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του euro-crimes blogspot, η πολυεθνική Procter & Gamble Co (γνωστή P&G) της οποίας περισσότερα προϊόντα κοπιάρονταν, είχε  μυριστεί την βρωμιά και είχε παραπονεθεί δεόντως στους αρμοδίους, οι οποίοι ως συνήθως τους έγραψαν στα ...πρωτόκολλά τους.
Έτσι έφεραν ντετέκτιβ (της εμπιστοσύνης) από την Αμερική, οποίος συγκέντρωσε και παρέδωσε τα στοιχεία στο πιάτο των Αρχών, κι έτσι εκείνοι αναγκάστηκαν να επέμβουν.
Είναι γνωστό στο μεγαλύτερο ντόπιο και εισαγόμενο πληθυσμό της μπανανιάς (μας), ότι σε πολλά μαγαζιά (εντός και εκτός των γκέτο) οικονομικών μεταναστών, καντίνες σε ιστορικούς χώρους ,  νοσοκομεία, σταθμοί ΜΜΜ,  τα πωλούμενα (και μάλιστα πανάκριβα)  αγαθά , έχουν στις συσκευασίες επώνυμων προϊόντων, οποιαδήποτε  γλώσσα εκτός ...Ελληνικών.
Ο Σκορδάς, ο  Στεργίου κι άλλοι υπερπροβεβλημένοι από την TV προστάτες των Καταναλωτών, (κλασικά) αγνοούν το θέμα, η δεν τολμούν να το αγγίξουν. 
Άσχετα αν κινδυνεύουν άμεσα ζωές από αυτά τα "άγνωστα" χημικά που περιέχουν  τα αθώα αφρόλουτρα , σαμπουάν, μωρομάντηλα , σερβιέτες κ.α  είδη .
Αν όμως υποθέσουμε ότι απλώς  είναι αδιάφοροι η ανίκανοι  να τα εντοπίσουν , θα τους κάνουμε την χάρη στις επόμενες αναρτήσεις, να υποδείξουμε  που να τα βρουν .
Από εκεί και πέρα το κρίμα και τα Crimes sto λαιμό τους.
Κάντε κλικ στις Φώτο για μεγέθυνση, κι ας ελπίσουμε ο ΕΟΦ και οι "θιγόμενες" εταιρείες με τα αυθεντικά προϊόντα, να μας διαφωτίσουν...

Π.χ. Γιατί εισάγουμε οδοντόκρεμα από τη Ταϋλάνδη, γιατί πρέπει να ξέρουμε Ιταλικά η Γαλλικά για να διαβάσουμε οδηγίες η προειδοποιήσεις, γιατί πρέπει να καλέσουμε (σε περίπτωση ανάγκης το κέντρο Δηλητηριάσεων στη Πολωνία, και γιατί να πληρώνουμε διπλάσια τιμή από ότι στα Σούπερ Μάρκετ για προϊόντα που έχουν λήξει  η αποσυρθεί ΕΔΩ και χρόνια?
Γιατί?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...