Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο μπουμπούκος είναι η ποιο ελαφρά περίπτωση ηλιθιότητας στην υγεία .



Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε υπερασπιστές του γελοιότερου πολιτικού που έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία εκατό χρόνια ,για πείτε μας ποιος επιστήμονες είναι διορισμένους σε  Δ.Σ Νοσοκομείων της χώρας  από την κολοκυβερνηση;  για τι έχει βάλει μέχρι και πρώην πουτάνες, αλλά νύν γκόμενες των πολιτικάντηδων .
Για άγνοια και έλλειψη επιστημονικών δεδομένων κατηγορεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρης Βαρνάβας, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις για την κινητικότητα στο υπουργείο.

«Ο υπουργός Υγείας ξεκίνησε το εγχείρημα της διάλυσης νοσοκομείων χωρίς να διαθέτει καμιά γνώση και χωρίς να βασίζεται σε κανένα επιστημονικό δεδομένο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ, η οποία επικρίνει τον κ. Γεωργιάδη ότι «έχει ως μόνο του εφόδιο το ‘σκονάκι’» που του έδωσε η τρόικα και το οποίο εκφωνεί στις συνεντεύξεις του λέξη προς λέξη: διαλύουμε μια δεκάδα Νοσοκομείων στην αρχή και απολύουμε 1250 εργαζόμενους, ενώ προχωρούμε ταχύτατα σε διάλυση αρκετών άλλων Νοσοκομείων στην περιφέρεια, απολύοντας μερικές επιπλέον χιλιάδες υγειονομικών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...