Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Για αυτό εμείς τους αποκαλέσαμε από την πρώτη στιγμή δολοφόνους.



Το κύριο ερώτημα ωστόσο αφορά στο πώς και ποιος άνοιξε τελικά την πόρτα του οχήματος απαντάται από την νέα μαρτυρία – φωτιά «καίει» τόσο τον οδηγό όσο και τον ελεγκτή. Η συνεπιβάτιδα του 19χρονου Θανάση κ. Γεωργία Παναγιωτοπούλου που μίλησε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο άτυχος Θανάσης Καναούτης, δεν ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα.
«Φωνάζαμε όλοι μέσα στο λεωφορείο. Αφήστε να πληρώσουμε εμείς το εισιτήριο του παιδιού. Μην το κατεβάζετε. Αφήστε τον ήσυχο. Ο ελεγκτής όμως δεν ήθελε. Επέμενε. Το παιδί δεν άνοιξε την πόρτα, την άνοιξε ο οδηγός. Ήταν έξαλλος και ο οδηγός του φώναζε κατέβα κάτω κωλόπαιδο! Δεν κατεβαίνω απαντούσε το παιδί», αναφέρει η κ. Γεωργία Παπαναγιωτοπούλου η οποία δηλώνει διατεθειμένη να καταθέσει και στον εισαγγελέα όσα ισχυρίστηκε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ ΤΟ 10% ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ; ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ! ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ! ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ! ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ! ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΨΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΟΛΛΕΫ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΠΙΒΑΙΝΩΝ 35 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΠΕΤΕΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΓΡΟΘΟΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ 'ΕΣΠΑΣΕ' ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ 'ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ' ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΗΛΙΘΙΕ_.

Ανώνυμος είπε...

1:08, ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΒΙΟΛΑΣ, ΗΛΘΙΕ, Ε... ΗΛΙΘΙΕ_.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...