Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Μάκης έδινε τα ρέστα του, και.. οι μπάτσοι τις χειροπέδες τους.



Σύμφωνα με το Eviazoom.gr, αναπάντεχη τροπή πήρε το πανηγύρι στο Μπούρτζι Ευβοίας με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, στο οποίο βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Το κέφι και ο χορός είχαν ανάψει για τα καλά και η μουσική δεν έλεγε να χαμηλώσει μέχρι τις 6 το πρωί. Αυτοί που δεν το χάρηκαν καθόλου ήταν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία γύρω στις 3 τα ξημερώματα και εξέφρασαν τα παράπονα τους για την ηχορύπανση.

Άμεσα οι Αστυνομικοί έφθασαν στο πανηγύρι και διαπίστωσαν με το ντεσιμπελόμετρο, ότι η μουσική είχε υπερβεί τα νόμιμα όρια και αρχικά συνέλαβαν έναν υπάλληλο καθώς ο ιδιοκτήτης έλειπε. Το πανηγύρι όμως συνεχίστηκε, όπως και ο δυνατός θόρυβος και οι τηλεφωνικές καταγγελίες συνεχίστηκαν.

Έτσι οι Αστυνομικοί κατέφθασαν ξανά στο σημείο στις 5.30 το πρωί και τελικά συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης, την ώρα που ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έδινε ρεσιτάλ στην σκηνή. Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του και το πρωί μαζί με τον υπάλληλο αφέθηκαν ελέυθεροι με εντολή του Εισαγγελέα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...