Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Εεε δεν τους έβγαλαν και τα..άντερα. Μπινελίκια άκουσαν




Με την οργή του κόσμου βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ στη Μαραθόπολη δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε έφοδό τους σε καφέ - ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, γύρω στις 9 το βράδυ, κι ενώ στη Μαραθόπολη δεν έπεφτε καρφίτσα καθώς την ίδια ώρα στην πλατεία ήταν σε εξέλιξη η θεσμοθετημένη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαραθόπολης «Γιορτή Σαρδέλας» και χιλιάδες επισκέπτες έκαναν τη βόλτα τους στο γραφικό ψαροχώρι που αποτελεί τουριστικό προορισμό για την ευρύτερη περιοχή, «μπουκάρισαν» σε καφέ - ουζερί και ξεκίνησαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος. Θαμώνες και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους και αντιλήφθηκαν την παρουσία του κλιμακίου ελεγκτών του ΣΔΟΕ, αντέδρασαν ειρωνικά και τους φώναξαν. Οι ελεγκτές συνέχισαν τον έλεγχο, κάνοντας φύλλο και φτερό, χαρτιά, τιμολόγια και βιβλία του καταστήματος. Γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις ώρες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και όταν αποχωρούσαν, «λιντσαρίστηκαν» με ειρωνικά σχόλια και βαριές εκφράσεις από κόσμο που, στο μεταξύ είχε πληροφορηθεί για τον έλεγχο, και ήταν στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του. Αξίζει να σημειωθεί πως, η Μαραθόπολη έχει τεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, καθώς και του ΙΚΑ, και οι έλεγχοι που υφίστανται καταστήματα και επιχειρήσεις φέτος το καλοκαίρι είναι αλλεπάλληλοι, προκαλώντας αντιδράσεις στους επαγγελματίες και τους κατοίκους.
Στην Χαλκίδα πάντως έγινε της Αντζυς το κάγκελο, αφού  άσχημη εξέλιξη είχε η συναυλία της στην Δροσιά Χαλκίδας, το Σάββατο το βράδυ. Μετά από παρεξήγηση δύο παρέες πλακώθηκαν στο ξύλο και κατά την διάρκεια της σύρραξης άγνωστοι εισέβαλλαν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας και άρπαξαν την τσάντα της, η οποία είχε μέσα 1000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα, ταυτότητα, κλειδιά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Εντοπίστηκε και φοροδιαφυγή μετά από έφοδο του ΣΔΟΕ!
Αυτά που έζησα στην Δροσιά δεν τα έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου" είπε στεναχωρημένη η 'Άντζελα Δημητρίου.
Όλα έγιναν το Σάββατο στην συναυλία που έγινε στο γυμνάσιο του χωριού με την Άντζελα Δημητρίου και Βασίλη Τερλέγκα.
Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από την κόρη της, τον γαμπρό της και από άνδρες της Ασφάλειας.
Η βραδιά εξελισσόταν ομαλά μέχρι τις 3.00 τα μεσάνυχτα, όταν έγινε έφοδος από το ΣΔΟΕ.
Οι ελεγκτές κατά την διάρκεια του ελέγχου εντόπισαν διάφορες παρατυπίες και σχηματίστηκε μήνυση εναντίον του υπευθύνου της εκδήλωσης.Το γλέντι συνεχίστηκε αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει...
Γύρω στις 5.30 το πρωί δημιουργήθηκε παρεξήγηση για άγνωστη αιτία ανάμεσα σε πελάτες και ακολούθησε μεγάλη σύρραξη, που συνεχίστηκε και έξω από το γυμνάσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ στο σημείο έφθασε και το ασθενοφόρο.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος σηκώθηκε από τα τραπέζια για να δει τι συμβαίνει, ενώ η συναυλία διεκόπη.
Εκείνη την στιγμή έγινε και η κλοπή!
Άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα στον χαμό και εισέβαλλαν στον εσωτερικό χώρο του γυμνασίου σπάζοντας την κλειδαριά και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της τραγουδίστριας από γραφείο που είχε μετατραπεί σε καμαρίνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...