Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Θα σκιστούν πολλά καλσόν, και πολλές κυλόττες.



Τώρα τελευταία πολλοί λαμογιο-βουλευτές-τσάμπαα μάγκες  της ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ, το παίζουν "παλληκάρια" , με δηλώσεις του στυλ "Εγώ δεν θα ψηφίσω την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας", θα πρέπει να γίνει μία αναγκαία διευκρίνηση. Δεν χρειάζεται καμία ψηφοφορία.

Ο λόγος απλός! Με ψήφιση από το Κυνοβούλιο έχει ψηφιστεί η απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μέχρι και τις 31/12/2013. Για να γίνει άρση του παραπάνω, αρκεί απλά, να μην κατατεθεί εκ νέου, νέα απαγόρευση πλειστηριασμών, και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, από 1/1/2014 απλά θα επιτρέπονται.

Έτσι η γερμανοτσολιάδικη κυβέρνηση, ακόμα και αν δέχεται πιέσεις, έχει όλο τον χρόνο να παίξει "κατενάτσιο", μην κατεβάζοντας οτιδήποτε στην βουλή για αυτό το θέμα. Αν θέλει, στο τέλος να κερδίσει κάποιες εντυπώσεις (εντυπώσεις...ο Θεός να τις κάνει), απλά τελευταία στιγμή κατεβάζει στην Βουλή νόμο, με ισχύ ένα χρόνο, που θα εξαιρεί κάποιες κατηγορίες(ελάχιστες, όπως όλες οι εξαιρέσεις της αν πρόκειται για αντιλαϊκό μέτρο).

Με αυτόν τον τρόπο, θα πει στους "γκρινιάρηδες" της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε όλη την αντιπολίτευση: "Ψηφίστε αυτό που κατεβάζω, αλλιώς θα ισχύσει για όλους η άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας"....Και εκεί οι τσαμπουκάδες τύπου Βούλτεψη, και λοιπών καλόπαιδων  θα συνταχθούν όμορφα-όμορφα, με τον έχοντα στήσει ωραία την μηχανή Σαμαρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...