Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Παλιά του τέχνη …κόσκινο η εξαγορά πολιτικών συνειδήσεων



Ο Σαμαράς  παραδέχτηκε ότι έχει ήδη κάνει συμφωνίες με "Συμπιλίδηδες", οι οποίοι δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση  όπως έκανε ο ίδιος το 1993 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και θησαύρισε αλλά θα την στηρίξουν μέχρι τέλους, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων, και ασφαλώς υπάρχει και το ανάλογο αντίτιμο για την θυσία αυτή εκ μέρους των . Ποιοι είναι οι διπρόσωποι; οσονούπω θα φανεί .Ας ψάξουν κάποιοι στους… διορισμούς υμετέρων, φίλων κ.α.

Γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μητρόπουλου για την συζήτηση του Σαμαρά κεκλεισμένων των θυρών με ανθρώπους της αγοράς στο "St Regis": "Ο Ρίτσαρντ Πέρι, ένας αθλητικός ηλιοκαμένος ψηλόλιγνος σαραντάρης, διαχειρίζεται περί τα 9 δισ. στην Perry Capital. Τον ανησυχεί όμως ένα άλλο νούμερο, η ισχνή πλειοψηφία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Ο Πρωθυπουργός όμως είναι καθησυχαστικός. Πέρα από το ρεύμα επιστροφής βουλευτών της ΝΔ, επισημαίνει ότι έχει προσωπικές διαβεβαιώσεις από ανεξάρτητους βουλευτές ή βουλευτές κομμάτων που δεν ανήκουν στην συμπολίτευση ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ σε κρίσιμη ψηφοφορία με τρόπο που να πέσει η κυβέρνηση. "Έχουμε πού να ακουμπήσουμε σε μία δύσκολη ώρα" καταλήγει ο Πρωθυπουργός".

Με απόλυτο κυνισμό ο προδότης λοιπόν Αντώνης Σαμαράς παραδέχεται πως... έχει κάνει τα κουμάντα του και έχει βρει πρόθυμους αποστάτες από την δεξαμενή του "συνταγματικού τόξου", δηλαδή από Σύριζα, Δημάρ, ΑΝΕΛ ή και το ΚΚΕ που θα τον στηρίξουν σε μια "δύσκολη" ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...