Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ένας - ένας ρε παιδιά μην σπρώχνεστε. Όλοι θα χάσετε τα λεφτά σας



Από το πρωί κάνουν ουρές στις τράπεζες οι Έλληνες που τρέχουν με τα λεφτά στα τσουβάλια, υστέρα από την έκκληση του Γιάννη Στουρνάρα μέσω του Μega. να πάμε τα λεφτά μας στους τραπεζίτες λέγοντας «Αναγκαία αλλά όχι επαρκής συνθήκη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις. Περίπου 20 δισ. ευρώ που είναι κρυμμένα σε μπαούλα και στρώματα πρέπει να επιστρέψουν στις τράπεζες»…. για να τους τα πάρουμε.
«Μην ακούτε τους καταστροφολόγους που μιλάνε για "κούρεμα" καταθέσεων… και μας χαλούν το σχέδιο. Δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Εγγύηση είναι ο λόγος μου. Όσον αφορά στο «κόκκινα» δεν υπάρχει κίνδυνος για τις τράπεζες, καθώς επαρκεί το «μαξιλάρι» του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», που στην ανάγκη θα ξεπουλήσει τα πάντα για να τις στηρίξει πάλι.
Ως γνωστόν το ΤΧΣ είναι πολύ γαλαντόμο αφου το εποπτεύων υπουργείο Οικονομικών, ο ένθερμος υποστηρικτής της Αναστασίας Σακελλαρίου, Στουρνάρας συμφώνησε με το...δωράκι, του ενός εκατομμυρίου στην Goldman Sachs για να...βρει αγοραστή για το ΤΤ που ήταν στα πόδια μας, διότι ενώ έψαχνε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα να βρει αγοραστή για το ΤΤ έμεινε με τον ΄΄άσσο΄΄ των τεσσάρων ελληνικών διεκδικητών (κρατικών τραπεζών, μην ξεχνιόμαστε)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ), ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
ΝΑΝΕ ...ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...