Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δεν μας λες ρε σαχλαμάρα ; Eαν γίνει εμπρησμός σε …σουβλατζίδικο στο σύνταγμα, θα απαγορεύσεις την κυκλοφορία ;



Μήπως θα ήταν καλύτερο να φτιάξεις ένα τοίχος όπως έκαναν οι φίλοι σου οι εβραίοι; Η ελευθερη προσβαση  στα δαση ρε κόπανε, ειναι συνταγματικο δικαιωμα μας.
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, υπό τον υπουργό υποΠροστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Ο ίδιος ανακοίνωσε σειρά έκτακτων μέτρων πρόληψης, δεδομένων των ύποπτων - όπως είπε - συνθηκών, κάτω από τις οποίες τυλίγονται στις φλόγες δασικές περιοχές της χώρας.
"Άλλοτε από εγκληματική αμέλεια, άλλοτε κάτω από αδιευκρίνιστες ή και ύποπτες - λόγω της ώρας ή της περιοχής - συνθήκες, ξεσπούν πυρκαγιές που θέτουν σε δοκιμασία τις αντοχές του έμψυχου δυναμικού του Πυροσβεστικού Σώματος", σημείωσε.
Ανέφερε μάλιστα πως σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής, οι μισές πυρκαγιές από όσες έχουν εξιχνιαστεί "οφείλονται σε εμπρησμό από πρόθεση". Σωπα ρε μεγάλε… ανακάλυψες την ..Αμερική;
Για τους παραπάνω λόγους ο υπουργός ypoΠροστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει πλήρης ενεργοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. με συνεχείς περιπολίες στα δάση.
Θα απαγορευτεί επίσης η κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στα περιαστικά δάση από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου "και σε πολλές περιπτώσεις και κατά τη διάρκεια της ημέρας".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΠΑ .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...