Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ρε γαμημένοι του ΣΔΟΕ πόσα πήρατε από το Nammos; όσα από χιλίους κουλουράδες;



Τα πάνω-κάτω στην νυχτερινή ζωή της Μυκόνου έφερε η εμφάνιση του... Αιγύπτιου Αντώνη Ρέμου όπως αποκαλείται ο καλλιτέχνης Αμρ Ντιάμπ. Αυτό που συνέβη στο κλάμπ Nammos δεν έχει προηγούμενο, ενώ σύμφωνα με όσους παραβρέθηκαν ξεπέρασε ακόμα και το ξεφάντωμα που είχε προκληθεί με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο ίδιο μαγαζί προ ημερών.
Οι εκατομμυριούχοι fans του Αιγύπτιου έπαιζαν πόλεμο με σαμπάνιες που έφταναν και τα 120.000 ευρώ το μπουκάλι, ααν και οι περισσότερες ήταν των 5.000 ευρώ!
Τα κορίτσια και τα αγόρια με το χρυσό body painting δεν προλάβαιναν να κουβαλάνε στα πρώτα τραπέζια υπερμεγέθεις μποτίλιες των 15 λίτρων.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στο μαγαζί γύρω στις 23:00 όπου είχε προσδιοριστεί ως ώρα έναρξης της συναυλίας ενώ το αντίτιμο μόνο για την είσοδο ξεκινούσε από τα 220 ευρώ και έφτανε στο αστρονομικό ποσό των 800 ευρώ το άτομο για τα πρώτα δέκα τραπέζια, τα οποία πληρώθηκαν από 70 Άρεβες που ήρθαν επ'αυτού.
Ο καλλιτέχνης για να δικαιολογήσει τη φήμη του, αφού στην Αίγυπτο λατρεύεται περίπου ως... ημίθεος έφτασε στο μαγαζί στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα από τη θάλασσα με σκάφος.
Πάντως, τραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια play-back και έμεινε 1,5 ώρα στην σκηνή, μόνο.
Στην είσοδο των υποδέχθηκαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα ενώ οι έλληνες και ξένοι κροίσοι που είχαν καταλάβει τα πρώτα τραπέζια άνοιγαν τις μποτίλιες τη μία μετά την άλλη.
Οι επιτυχίες του καλλιτέχνη διαδέχονταν η μια την άλλη και οι σαουδάραβες επιχειρηματίες επιδόθηκαν σε πόλεμο εντυπώσεων παραγγέλνοντας συνεχώς είτε μεγάλες είτε μικρές μποτίλιες με σαμπάνιες. Αξιοσημείωτο είναι πως οι μικρές συσκευασίες κόστιζαν 1.000 ευρώ το μπουκάλι!
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso οι πρώτες εκτιμήσεις για το καθαρό κέρδος της επιχείρησης το βράδυ του Σαββάτου λένε ότι αυτό ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ! Δηλαδή ο τζίρος ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια ευρώ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...