Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Tον έφαγε το ΤΑΞΙΔΑΚΙ με το…λιαρ τζετ




«Δεν είμαι ξεβράκωτος πολιτικός και δεν έχω ανάγκη την εύνοια του κάθε επιχειρηματία» φέρεται να δηλώνει σε συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ που ετοιμάζεται να υποβάλει την παραίτησή του μετά από απαίτηση του Στουρνάρα. Δηλαδή ρε μεγάλε υπάρχουν ξεβράκωτοι πολιτικοί που έχουν ανάγκη την εύνοια του πετρελαιά;  Π.χ o..Σαμαράς;

Την παραίτησή του θα υποβάλλει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης. Η απόφαση αυτή λήφθηκε έπειτα από την σχετική απαίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που δεν ταξιδεύει για να κρατά τα προσχήματα με το λιαρ τζετ του πρωθυπουργικού φίλου Μελισσανίδη.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ο κ. Σταυρίδης πέταξε για τις διακοπές του στην Κεφαλονιά με το ιδιωτικό τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συμμετέχει στο συγκεκριμένο διεθνές επενδυτικό σχήμα.
"Ο ….επιχειρηματίας τρομάρα του , ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, προσφέρθηκε να με αφήσει στην Κεφαλονιά" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Σταυρίδης.
Μέχρις στιγμής το υπουργείο οικονομικών δεν έχει δώσει διευκρινίσεις για το λόγο που ζήτησε την παραίτηση του κ. Σταυρίδη ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με το ζήτημα του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα με το ταξίδι που πραγματοποίησε με το ιδιωτικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη στην Κεφαλονιά.

Νωρίτερα, ο κ. Σταυρίδης μιλώντας στο newpost για το εν λόγω ζήτημα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα. Πηγές του στενού κύκλου του κ. Σταυρίδη δήλωσαν εξάλλου ότι ο ίδιος δεν εντάσσεται στους «ξεβράκωτους» πολιτικούς που έχουν την ανάγκη να τυγχάνουν της εύνοιας του κάθε επιχειρηματία. Αντιθέτως αποτελεί ένα σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό πρόσωπο, που μάλιστα δεν διαδραμάτισε κανέναν κρίσιμο ρόλο στην πώληση του ΟΠΑΠ στην Emma Delta. Εξάλλου είναι γνωστό ότι για τον ΟΠΑΠ κατατέθηκε μία και μοναδική προσφορά η οποία εντάσσονταν στους κυβερνητικούς στόχους...καρφώνοντας όμως ότι εκτελούσε εντεταλμένη και ειλημμένη  απόφαση.

Εμείς πάντως το γράψαμε…. Ξέρεις τι είναι ρε μάγκα να ταξιδέψεις με λίαρ τζετ; Συμφωνείς σε ΟΛΑ 



Εξοργισμένος λένε οι καλοθελητές που στην ουσία τον καίνε δείχνει τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός με αφορμή τις πληροφορίες που φτάνουν στ´ αυτιά του, και οι οποίες σχετίζονται με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών, η αποπομπή Σταυρίδη ήταν και ένα έμμεσο μήνυμα δυσαρέσκειας προς την πλευρά Μελισσανίδη. Άλλωστε, μέχρι σήμερα ο κ. Σαμαράς δεν γνώριζε όλες τις εκκρεμότητες που είχε με την Εφορία το αφεντικό της Aegean.
Δηλαδή με λιγα λόγια αποδέχονται ότι αυτός καθάρισε για να δοθεί στον φίλο του ο ΟΠΑΠ. Και είναι ακόμη προθυπουργος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...