Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Aντε να χαθείτε όλοι τελικά. Αηδία καταντήσατε.





Είπαμε ότι και να κάνεις ο Σαμαράς δεν σε θέλει. Κατάλαβε το.
  
«Δυστυχώς τώρα υπάρχει αυτό το μόρφωμα που είναι μια συμμορία που πιστεύουνε εις το ναζισμό. Είναι επικίνδυνοι.» ήταν το σχόλιο του Γ. Καρατζαφέρη σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το κόμμα και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star άφησε αιχμές πως καιρό τώρα το «σύστημα εξυπηρετείτο από την παρουσία της Χρυσής Αυγής» και ότι «τώρα και αυτό το σύστημα κατάλαβε πως ήταν λάθος». 
Έστειλε μήνυμα προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας πως είναι καλό να καλέσει όλους τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και όχι μόνο τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να συζητήσουν το θέμα της Χ.Α. και να τους θέσει υπόψιν τους τις ανάγκες που έχει η δημοκρατία.
Βολές και κατά του Μάκη Βορίδη άφησε ο Γ.Καρατζαφέρης μιλώντας για το παρελθόν του βουλευτή της ΝΔ όταν όπως είπε, από μέλος της ΟΝΝΕΔ, αυτός και κάποιοι άλλοι μετακινήθηκαν προς την Χρυσή Αυγή «Παρέδωσα έναν κοινοβουλευτικό άντρα και η ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να του δώσει τα πρωτεία, κάνοντας τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από το "ελάτε Χρυσαυγίτες", πέρασε στις καταγγελίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι του σημείου να την χαρακτηρίσει "παγανιστικό και σατανιστικό κόμμα". Όλα αυτά ..
στο δελτίο ειδήσεων του STAR. 
Άλλη μία κολοτουμπα του πολιτικού, που προσαρμόζεται στο "σύστημα", που θέλει αυτή την εποχή τους πάντες να δηλώνουν "αντιφασίστες".



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΥΦΙΛΙΑΣΤΙΚΕ ΠΗΡΕ ΤΑΞΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...