Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Διεμοίρασαν ήδη τα ιμάτια αυτής.





Την ανάγκη, με την αναθεώρηση του Συντάγματος, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ( αφού έχει ψηλά ποσοστά και του χαλούν την..σούπα )  τονίζει ο υπουργός υποΠροστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News υπογραμμίζει πως, είναι θλιβερό ένα νεοναζιστικό μόρφωμα να βρίσκεται στο Kυνοβούλιο με την ψήφο του ελληνικού λαού ( δηλαδή τι θέλεις τώρα; να την ..ακυρώσουμε; ) και αποκαλύπτει πως έχει ήδη αποστείλει πρόταση στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, έτσι ώστε να διακόπτεται η κρατική επιχορήγηση μόνο σε κόμματα για τα οποία εκκρεμεί δικαστική έρευνα σχετικά με το αν, αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών τους προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. ( Εάν έχουν μιζαδόρους και κλεφταράδες του δημόσιου χρήματος δεν πειράζει διότι είναι… μέσα στα..καθήκοντα τους ) Επίσης θα στείλει το …Σ.Δ.Ο.Ε για έλεγχο, και τον Λαζαρίδη για ..διαφώτιση. Όχι τον Βαρίδι θα τον κρατήσει για να ακονίζει τα ….νεοδημοκρατικά …τσεκούρια.  
Ο κ. Δένδιας επισημαίνει ότι βάσει συγκεκριμένων περιστατικών στα οποία έχουν εμπλακεί μέλη της Χρυσής Αυγής προκύπτει σαφώς ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και ήδη, με επιστολή του προς τον 'Αγρειο Πάγο, ζητά να αποφανθεί σχετικά. Επίσης στέλνει σαφές μήνυμα πως όποιος αστυνομικός επιχειρήσει να εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές του συγκεκριμένου κόμματος θα τεθεί εκτός του Σώματος. Εάν κομμουνιστοφέρνει θα παίρνει προαγωγή.

Η πιο ξεκάθαρη ομολογία προέκυψε από τα λεγόμενα του Σταύρου Λυγερού στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου ο πολιτικής αναλυτής τόνισε με λίγα λόγια πως η Χρυσή Αυγή κινείται στο 20% και αυτό που επιδιώκεται τις τελευταίες μέρες είναι η επιστροφή των ψηφοφόρων στο μαντρί, και ο διαμοιρασμός των ιματίων της.




ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!



  1. Μπάτσοι κομμούνια χρυσαυγίτες

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ποσο μαλακες ειστε ή προδοτες Από αντίδραση ο κόσμος θα την στείλει στο 50%.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...