Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί έχει τόσο μίσος ο Σαμαράς για την παράταξη που τον ανέδειξε;



Εάν μας έλεγαν παλιά ότι θα βρεθεί αρχηγός της Ν.Δ που θα διαλύσει την παράταξη του, θα γελούσαμε.  Όμως για δεύτερη φορά προγραμματισμένα μετά την πρώτη με την αποστασία  του που έριξε τον Μητσοτάκη, γίνετε το …καλό παιδί της κεντροαριστεράς . Και μην μας πει ότι δεν καταλαβαίνει ότι κάνει πάσα ένα έστω 8% στην κεντροαριστερά; Mην μας πει ότι πιστεύει πως θα βρεθεί έστω και ένας χρυσαυγίτης μετά την άφρονα πράξη του που θα ψηφίσει Ν.Δ; Μην μας πει ότι δεν καταλαβαίνει ότι φέρνει εγγυημένα τον Σύριζα στο Μαξίμου. Γιατί τότε το κάνει; για τους ίδιους λόγους που έριξε τον Μητσοτάκη. Μια φορά πουλημένος, για πάντα πουλημένος. Πρέπει να εχει τόσα πολλά …χρέη, που είναι σε πλήρη ομηρία στα ξένα κέντρα. Το κακό είναι ότι αυτή την φορά επειδή είναι κυβέρνηση ,κάνει κουρελόχαρτο και τους κανόνες και τους νομούς και το σύνταγμα και τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν . Το θέμα ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια χρυσής αυγής κ.α . Η χώρα και ο εθνικός πλούτος έχει κατακλεφτεί και παραχωρηθεί  ο λαός υποφέρει από τους αβάστακτους φόρους, την έλλειψη  ακόμη και των απαραίτητων ,ουδείς μπήκε φυλακή διότι δεν είχαν συστήσει …εγκληματική οργάνωση αλλά κατάκλεβαν… μεμονωμένοι, και κινεί όλο τον κρατικό μηχανισμό σε πλήρη συνεργασία με τα παπαγαλίστικα μ.μ.ε να μας εξηγήσει ότι με καταθέσεις ….λαθρομεταναστών έδεσε ως εγκληματική οργάνωση την Χρυσή αυγή που ήταν…. και η υπαίτια για όλα τα μέχρι τώρα δεινά μας.

«Εμείς στοχοποιήσαμε πρώτοι (ΠΑΣΟΚ) αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, την Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτό που η Δικαιοσύνη εκτιμά ότι είναι σωστό», είπε, προσθέτοντας: «Πρέπει να αποδειχθούν όσα η δικαιοσύνη εκτιμά, γιατί για να γίνουν αυτές οι συλλήψεις εκτιμά ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση».

«Θα περιμένουμε σε σεβασμό, χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση αυτά που λέγαμε έγιναν πράξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι έτσι επανήλθε η ομαλότητα στην πολιτική ζωή του τόπου και αποκαταστάθηκε η δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ...

Αυτό είναι το κατόρθωμα του Σαμαρά .Ανέστησε τους πεθαμένους κλεπτοπασόκους.


Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Επίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.» Επομένως, σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν ήταν νόμιμο να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές.
Υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία μπορεί να συλληφθεί ένας βουλευτής. Σύμφωνα με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.». Επομένως, για να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί τέλεσαν κακούργημα, το οποίο να εμπίπτει στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Και έτσι οι συλλήψεις λένε έχουν γίνει μάλλον για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, που είναι διαρκές κακούργημα. Πως όμως θα σταθεί στα δικαστήρια η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Με τους λόγους του Μιχαλολιάκου?".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...