Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εεε μην μας πουν τώρα ότι …δεν κάνουν πολιτικό πραξικόπημα



Το είδαμε και αυτό. Το σάπιο καθεστώς πλέον απαξιεί να κρατήσει ακόμα και τα προσχήματα και μετά τις, πέρα από κάθε συνταγματική νομιμότητα και λογική απαγορεύει την είσοδο σε νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού στη Βουλή. Έχουμε δηλαδή πλέον και ιδεολογικές διώξεις.  
Προ ολίγου, κατά παράβαση κάθε ψήγματος συνταγματικής νομιμότητας αλλά και του Κανονισμού της Βουλής, απαγορεύθηκε η είσοδος στο κτίριο της Βουλής των βουλευτών Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Νίκου Κούζηλου. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω βουλευτές δεν αντιμετωπίζουν καμιά κατηγορία, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν, πάραυτα τελείως αδικαιολόγητα η αστυνομική φρουρά της βουλής τους αρνήθηκε. Προφανώς η απαγόρευση ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους βουλευτές του Κινήματος, ασχέτως αν σε αυτούς έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία ή όχι. Η εντολή απαγόρευσης δόθηκε προφορικά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, γεγονός που αυτομάτως ακυρώνει την ίδια την υπόσταση του κοινοβουλίου και της ανεξαρτησίας του θεσμού. Ο πρόεδρος, ενεργώντας ως εντολοδόχος της κυβέρνησης και λειτουργώντας παράτυπα ως διωκτική αρχή, στερεί την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο.

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι μια σκληροπυρηνική ιδεολογία δεν ηττάται με αστυνομικά και κατασταλτικά μέτρα, αλλά με κοινωνικό διάλογο  και μέριμνα για τις αδύνατες κοινωνικά ομάδες. Εάν δεν υπήρχαν μνημόνια, προδοσίες και  πολιτική αναλγησία  η Χρυσή αυγή δεν θα υπήρχε πολιτικά. Με τα στημένα σώου, και τις βιαστικές αμφισβητούμενες από μεγαλοδικηγόρους διώξεις, δεν καταστέλλουν τίποτα και αντιθέτως γιγαντώνουν την αντίδραση. Η βουλή δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να επιτρέπει την είσοδο σε όποιον ..γουστάρει. Όσο διαφωνούμε με τις τακτικές της χρυσής αυγής άλλο τόσο διαφωνούμε και με τις αντιδημοκρατικές αυτές  πράξεις.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δωσιλογος ο μειμαρακεν το εκανε αυτό?Σόι παει το βασιλειο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΞΕΣΑΛΩΣΕ ..
ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...