Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Άρχισαν τις κολοτούμπες οι… εντεταλμένοι. Ίσως καταλαβαν ότι ο Σαμαράς είναι ο ..πραξικοπηματίας.

Μετά την χθεσινή αναδίπλωση του N. Ευαγγελάτου που συνοδεύτηκε με την φράση: “Εάν δεν ισχύουν αυτά που διαρρέονται για την Χρυσή Αυγή… Τότε θα γίνουν “ήρωες” σήμερα ο N. Χατζηνικολάου μίλησε στην πρωινή του εκπομπή “για υπερβολές που έχουν ακουστεί στα κανάλια και που πλέον πρέπει να αποδειχτούν για να ισχύσουν, ΑΛΛΙΩΣ υπάρχει κίνδυνος να βγουν διαφορετικά από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα”, εννοώντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα υπερδιογκώσει τα ποσοστά της.
Την αναδίπλωση τους όμως ζήλεψε και ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος, όπου μέσω κειμένου – επιστολής με τίτλο “ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ;” λέει πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.
Σας παραθέτουμε αποσπάσματα της επιστολής – αναδίπλωσης:
“Ούτε μία ψήφο δεν μπορείτε να αποσπάσετε από τους χρυσαυγίτες δυστυχώς. Όσοι τους ψήφισαν πήγαν εκεί εξαιτίας σας και όχι εξαιτίας τους. Έχετε τη δυνατότητα να το κατανοήσετε;” Έκανε ο Ρουπακιάς το αποτρόπαιο έγκλημα και σπεύδετε να ταυτίσετε όσους ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο με το αίμα; Είσαστε λογικοί; Είσαστε ανόητοι; Είσαστε επικίνδυνοι; Είσαστε ηλίθιοι; Ο εθισμός και η ταύτιση είναι άγνωστες έννοιες σ’ εσάς; Από εκεί και πέρα, όμως, η υπέρβαση και η υπερβολή εμπεριέχουν κινδύνους μίας τεράστιας γκάμας καταστάσεων, που αρχίζει από τη γελοιότητα για να φθάσει μέχρι την τραγωδία. Είναι τραγικό να ταυτίζεις το σύνολο των οπαδών της Χρυσής Αυγής με το έγκλημα, επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί τους. Το να ταυτίζεις, όμως, το σύνολο των πολιτών που τους ψήφισαν με εγκληματικές πράξεις και να καταφεύγεις σε ομαδική υστερία ανακαλύπτοντας όλες τις αποτρόπαιες ενέργειές τους ένα πρωί, λες και προέκυψαν από παρθενογένεση, θεωρώ ότι είναι εξίσου επικίνδυνο και γελοίο.”
Όπως βλέπετε δυο τινά συμβαίνουν! Ή έρχονται δημοσκοπήσεις και το σύστημα αγωνίζεται να μην διαψευστούν οι δημοσιογράφοι που δούλεψαν τόσες ημέρες και δεν τα κατάφεραν
να κάνουν την δουλειά. Ή τα στοιχεία που λένε πως έχουν είναι….άνθρακες και όχι “θησαυρός”… Το ερώτημα είναι ποιος θα ακολουθήσει της εξόδου και μετά τις υπερβολές και τις ακρότητες τόσων ημερών θα προσπαθήσει να “αλλάξει το σενάριο”…

Με ξεκάθαρη ανακοίνωση πριν από λίγο, διαψεύδει κάθε φήμη, δημοσίευμα, διαρροή που εμπλέκει στρατιωτικούς σε “εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής”.
Τωρα πρεπει να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε τα δεκάδες δημοσιεύματα των νταβατζήδων – τέως υμνητών της χούντας, να
διερευνηθούν ένα προς ένα ως προς την σκοπιμότητα τους. Και οι ένοχοι βεβαίως να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...