Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Άρχισαν τις συλλήψεις



Η κυβέρνηση διέβη τον Ρουβίκωνα και προχώρησε στην σύλληψη του ηγέτη των εθνικιστών και γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, και ο Ηλίας Κασιδιάρης o Λαγός και Μίχου.

Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά την 21η Απριλίου 1967.

Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός του κόμματος που κατηγορούν ως "εγκληματική οργάνωση". Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα.

Μεταξύ των εθνικιστών πολιτικών που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου λειτουργεί αυτεπάγγελτα παρά τη βουλευτική ασυλία.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα.

Το κουδούνι στο σπίτι του αρχηγού των ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κτύπησε τα ξημερώματα.: Δεν ήταν ο γαλατάς. Ήταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που τον ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Σκηνές 21ης Απριλίου 1967 ... από την ανάποδη. Αυτή την φορά οι εθνικιστές συλλαμβάνονται...

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελίας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως "εγκληματική οργάνωση".

Δεν προέβαλε αντίσταση. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Σε ηλικία 17 ετών είχε συλληφθεί και κρατηθεί στις φυλακές για 18 μήνες μέχρις ότου αθωώθηκε. Μια περιπέτεια που σημάδεψε την μετέπειτα ζωή του.

Η χώρα μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια από σήμερα...



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι συλλήψεις της Χ.Α με τα του πασοκ καθαρματα ΓΑΠ Βενιζελο Παπακωνσταντινου Τσουκάτο Μαντέλη ΕΛΣΤΑΤ Γεωργιου Σημίτη Παπαντωνίου γενικά το 90% των αποτελούντων πριν και μετά βολευτων,υπουργών,διοικητών οργανισμών ,συνδικαλιστών και λοιπόν καθαρμάτων τι γινεται?Εκεί η δικαιοσύνη συνουσιάζεται ανελλιπώς και επανειλημμένως.Άντε ρουφιανάκο Καρατζαφέρη σουφεξε..ή μήπως πας σαν το σκυλί στο αμπέλι?

Ανώνυμος είπε...

Καλό εμφύλιο και καλό βόλι...

Unknown είπε...

o Kaρατζαφερης ειναι τελειωμενος.....

οι εθνικιστες δεν τα παραταμε.....

η πατριδα ειναι υπο ξενη κατοχη
με δοσιλογη κυβερνηση

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ .
Ε ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ". Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ" ΚΑΙ "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ θΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΑΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΚΕΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΗ ,ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΟΙΟΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΥΨΕΙ !!!!!
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...