Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά ποιος είναι εντός ..συνταγματικού τόξου; ΟΥΔΕΙΣ .





Αφού θέλουν την χρυσή αυγή  εκτός «συντάγματικου τόξου» για να δούμε και τους υπόλοιπους που βρίσκονται.
Η Νέα δημοκρατία είχε τους κενταύρους της που ένας εξ αυτών σκότωσε και τον Καλαμπόκα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε και αυτός τον τοξοβόλο του που έριχνε βέλη στην βουλή από την πλατεία συντάγματος,  το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν αγκαλιά το… σκοπιανό Ουράνιο τόξο, και το Κ.Κ.Ε  είναι μεν το κόμμα που δεν έχει τόξα κ.α αλλά έχει ..δρεπάνια και σφυριά που κάνουν …αφανή ζημιά. Εξάλλου ο ΜΑΙΛΗΣ είχε παραδεχτεί παλιά όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο πως δεν αναγνωρίζει το ελληνικό σύνταγμα.  
Εξάλλου ο γέφυρας Φαηλος το λέει ….Όλοι το ίδιο είμαστε .από την ίδια ..ΜΗΤΡΑ βγήκαμε.
Τάδε έφη Φαήλος…
Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές: καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας, στιβαρή εξωτερική πολιτική, αποκατάσταση της αμυντικής μας ισχύς, όχι μόνο σε υλικό αλλά και με αξιοπρεπείς αποδοχές του προσωπικού, γερό χτύπημα της ανεργίας με άμεση εκκίνηση των μεγάλων έργων, επανελλήνιση της Παιδείας.
Δεν μπορείς να στηρίξεις τη δημιουργία και την εξέλιξη ενός πολιτικού οργανισμού, χωρίς ιδεολογία, χωρίς ρίζες στην Ιστορία και στη λαϊκή συνείδηση. Χωρίς σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως χωρίς ταυτότητα.

Ποτέ δεν έχω γράψει με ειρωνείες και επιθετικούς χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παρότι συχνά συμπεριφορές ορισμένων δίνουν λαβές για να γραφτεί από δράμα έως επιθεώρηση. Ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι καλοί φίλοι. Ορισμένοι δε εξ αυτών γνωρίζουν καλά πόσο προσπάθησα εκατέρωθεν εκείνο το κρίσιμο Σαββατοκύριακο του Μεσοπρόθεσμου, με τις ταπεινές μου δυνάμεις, ώστε να αποφευχθούν η σύγκρουση και η διαγραφή.

Ο κύριος λόγος της στάσης μου είναι ότι η βάση των ΑΝ.ΕΛ. όπως και της Χρυσής Αυγής είναι κυρίως δικοί μας άνθρωποι. Τσαντισμένοι κεντρώοι, δεξιοί, που απηύδησαν από την παρακμή και τη φτωχοποίηση, που δεν δέχτηκαν την υποτιθέμενη real politik της Ν.Δ. απέναντι στο Μνημόνιο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που θέλουν δυναμικότερη στάση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, στα εθνικά θέματα. Υπάρχουν στις τάξεις τους ακόμη και προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ ή την Αριστερά, πατριώτες, που μπούχτισαν με την πολιτική ορθότητα του ΠΑΣΟΚ και της μηδενιστικής, λαθρολάγνας Αριστεράς. Η συντριπτική πλειονότητά τους δεν είναι εραστές της δραχμής ή του… δολαρίου ούτε ναζιστές.





ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ.ΤΟΥ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...