Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Την γλύτωσε από το σκάνδαλο του ΟΣΕ την βρήκε από τις μαϊμού πινακίδες ο… φτωχός τυχάρπαστος .





Ο οποίος σαν …φτωχός εισέπραξε που να του κάτσει στον λαιμό, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) άνω των 6.000 ευρώ!..

Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία ασκήθηκε σε βάρος του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία...
Επιπλέον του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ πρώην υπουργός λόγω..συγγένειας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα αφότου συνελήφθη, διότι οδηγούσε ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες. Με χειροπέδες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο Μιχάλης Λιάπης που νωρίτερα συνελήφθη επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο ΙΧ με πλαστές πινακίδες. Σε δηλώσεις του μέσα από το περιπολικό  που τον μετέφερε από την τροχαία Αγίας Παρασκευής στον εισαγγελέα, είπε: «Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη». «Το αυτοκίνητο το είχα σε αποθήκη και το έβαλα μπροστά για να γεμίσω τη μπαταρία», ήταν η απίστευτη δικαιολογία που προέβαλε για να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα για να κρύψει τις χειροπέδες, ο πρώην υπουργός είχε ρίξει ένα μπουφάν πάνω στα χέρια του.

Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του τον περασμένο Αύγουστο για οικονομικούς λόγους. «Για το τεκμήριο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Είμαι και γω συνταξιούχος ... η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα, γιατί δεν το κυκλοφορούσα... Ήταν η κακιά η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει, δήλωσε λίγο πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όμως το σκάνδαλο της  αγοράς  μεταχειρισμένων κλιναμαξών (κατασκευής 1970-1975) από τους Γαλλικούς Σιδηροδρόμους με ενσωματωμένο αμίαντο ακόμη και στη δομή των βαγονιών δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Όπως δεν ξεχνιέται και μια υπόθεση που εμπλέκεται εταιρεία ιδιοκτησίας προσώπου που ανήκει στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον του τυχάρπαστου.  Ειδικότερα η ελεγχόμενη υπόθεση αφορά την εμπλοκή της εταιρείας “…..”, η οποία ανήκει στον πεθερό του Μιχάλη Λιάπη, πατέρα της συζύγου του Αμαλίας-Σοφίας, κ.Ν. Μπογδάνο και λειτουργεί σαν αντιπρόσωπος της Αμερικανικής “…..”, από τους βασικούς προμηθευτές του ΟΣΕ. “




Ποιος σου έφτιαξε ρε παλιοαλήτη τις πινακίδες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...