Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ήπιαν την ..πορτοκαλάδα τους στο σύνταγμα, οι καραγκιοζο-κρητικοί.



Τα παράπονα σας στον… Κεγκέρογλου.

Αγρότες από νομούς της Κρήτης, καθώς και από άλλες περιοχές της χώρας, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον νέο φόρο στα ακίνητα και τα αγροτεμάχια.
Ένταση επικράτησε στα Λουλουδάδικα όταν αντιπροσωπεία των αγροτών προσπάθησε να μπει στη Βουλή και να επιδώσει ….ψήφισμα, κάτι το οποίο έγινε τελικά αλλά και κατά την έξοδό τους υπήρξε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Γύρω στις 3 μμ αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαδηλωτές στη λεωφόρο Αμαλίας και έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν για να ανοίξει ο δρόμος. Εκείνη την ώρα τραυματίστηκε αγρότης και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.
Οι αγρότες έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών κατά της φορολόγησης των αγροτεμαχίων.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Παναγιώτη Τζάμαρου  απο το πρακτορείο fosphotos, που δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να έχει πάρει λίγα πορτοκάλια... για το σπίτι από αυτά που πέταξαν εναντίον της διμοιρίας οι αγρότες από την Κρήτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...