Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Όταν είσαι..υπουργός νυν ..η ..πρώην ,καλύτερα να βγάζεις τον σκασμό.



Με μηνύσεις απειλεί ο Βαρβιτσιώτης όσους αναπαράγουν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να αναφέρει για το εάν είναι γνήσια καθώς, και την "ψευδή", όπως την χαρακτηρίζει, είδηση ότι "τα έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο και ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. «Ο Υπουργός δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά …στο μπαρ με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει.

Μήπως δεν είπε και το ανάλγητο παρακάτω και είναι ….ψευδείς ειδήσεις;  
 «Όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι να πουλήσουν το σπίτι τους» Δείτε το εδώ http://www.youtube.com/watch?v=p3a7zNbUtUA#t=24

Μήπως δεν είπε και αυτό το εθνικά αισχρό;
Oτι είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε όποιον θέλει να καίει την ελληνική σημαία. Δείτε το εδώ

Εμείς θα του αφιερώσουμε τις δυο παρακάτω ειδήσεις ανθρώπων που δεν έχουν μπαμπά πρώην υπουργό για να τους σπρώξει ασύστολα στην εξουσία .
Δυο άνδρες, ο ένας μεγαλύτερος από τον άλλο ψάχνουν τον κάδο απορριμμάτων. Βρίσκουν λαχανικά και γεμίζουν μια τσάντα. Με λίγο καλύτερο ψάξιμο ίσως να γεμίσουν και δεύτερη τσάντα.
Εξάλλου, παραδίπλα υπάρχει μια φρουταρία και λίγο πιο δίπλα ένα κρεοπωλείο. Τέλος εβδομάδας θα φανούν τυχεροί.


Βέβαια για …να πάμε και στην αντίπερα όχθη…

Μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στον επίγειο παράδεισο των Γαλλικών Άλπεων βρέθηκε τις Άγιες Ημέρες ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταξίδεψε σε έναν από τους πιο χλιδάτους προορισμούς στη Γηραιά Ήπειρο.
Το «Secret» συνέλαβε τον Πανο Καμμενο «συν γυναιξί και τέκνοις» έξω από σαλέ της κοσμοπολίτικης Κουρσεβέλ, όπου κάθε χρόνο συγκεντρώνονται κορυφαίοι εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ, για να επιδοθούν στα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ, αλλά και για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με φόντο το κατάλευκο ορεινό τοπίο του παραμυθένιου θέρετρου.

Το να βγαίνεις όμως και να φωνάζεις για την πείνα και την εξαθλίωση που υπάρχει σε μια μεγάλη μερίδα πολιτών δεν σου δίνει συγχωροχάρτι για την δική σου προκλητική συμπεριφορά ,ανεξαρτήτως εάν είναι δικά σου τα λεφτά.



Ο δε γελοίος φτωχός Λιάπης αλλά πλαστογράφος δημοσίου έγγραφου πήγε για ψυχική εκτόνωση  στην..Μαλαισία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...