Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με την μίζα στο χέρι



Συνελήφθη από το τμήμα Εκβιαστών ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού  με …Tομπουλογλου - μίζα  στο ..χέρι.  
Οι αρχές βρήκαν προσημειωμένο ποσό από το οποίο απαιτούσε για να συνεχίσει σύμβαση που είχε υπογράψει το νοσοκομείο με ιδιωτική εταιρεία.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, απαίτησε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της.
Το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την ΕΛ.ΑΣ



Πρόκειται για τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας  και επιλογή του Μπουμπουκιού Γεωργιάδη .. Χάρη Τομπούλογλου.

Η φιλία κρατά χρόνια . Ήταν και στην παρέα του ζεύγους Γεωργιάδη - Μανωλίδου, στο ζαχαροπλαστείο "Τίλας" που το μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης έφαγε τα… γιαούρτια .


Δείτε δω το βίντεο Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη

O Τομπούλογλου είναι και παλιός γνώριμος της Ζούγκλας, καθώς στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχαν παρουσιαστεί καταγγελίες-φωτιά για σοβαρή υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του από τη ΝΔ το 2000. Ο Μάκης μαρτύρησε πανελληνίως ότι  ητο …ολίγον γκέϊ, προ των εκλογών του 2000.




Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω   

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο τύπος είναι κλασικό παράδειγμα κρατικοδίαιτου τρωκτικού. Ένας δεξιόπασόκος  τεμπελχανάς που σιτιζόταν μια ζωή από το δημόσιο μέσω δοτών καρεκλών .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...