Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Άντε μωρη να πλύνεις κάνα..πιάτο και άσε τα σοβαρά στους… σοβαρούς.



"Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που επί ΛΑΟΣ δεν του έδιναν σημασία, τον χλεύαζαν και τον ειρωνεύονταν δημοσίως και οι οποίοι σήμερα του τηλεφωνούν για να τον εκθειάσουν.
Δεν είναι όμως παράξενο αφού π.χ  και το φασιστοχουντικό Γεωργαλάδικο Ηράκλειο,  μετά  την πτώση της έγινε …καταπράσινο και δημοκρατικό.
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είπε , ο Άδωνις δεν έχει αρνηθεί ποτέ να μιλήσει ή να βοηθήσει κάποιον άνθρωπο επειδή κάποτε δεν του φέρθηκε καλά. Δεν τρέφει μέσα του την παραμικρή κακία για κανέναν".
Τα «πήρε άγρια» η Ευγενία Μανωλίδου-Γεωργιάδη  και δεν δίστασε να πει για την αντιμετώπιση του ΛΑΟΣ στον δήθεν  σύζυγό της, όταν εκείνος ανήκε στο εν λόγω κόμμα. Και μόνο ότι χρησιμοποιεί το όνομα του πρώην άνδρα της και « φίλου » της μαμάς της, τα λέει..ΟΛΑ.  Η παραπάνω δηλώσεις της σε περιοδικό μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας προκάλεσε την αντίδραση του Μπουγάτσα κ.Αϊβαλιώτη, που της απάντησε μέσω facebook.
"Αφού ασχολήθηκε με τον ΛΑΟΣ μήπως θα έπρεπε πρώτα η Τζένη Μανωλίδου-Καραγιαννίδου-Γεωργιάδου να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο που ψήφιζε τον άντρα της, τον έκανε υφυπουργό και αγόραζε επί χρόνια τα βιβλία που εμπορευόταν; Εκτός αν η κ. Μανωλίδου εννοούσε "ο λαός" , αντί "ο ΛΑΟΣ" ..."
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις , είναι να δείξεις λίγο …βυζί όπως έκανες και στο… χορευτικό σου στην τηλεόραση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...