Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Έριχναν στον… γάμο του... καραγκιόζη .



Στις 3:30 τα ξημερώματα άγνωστοι πυροβόλησαν προς το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους πυροβολισμούς στον εξωτερικό χώρο της πρεσβευτικής κατοικίας δεν υπάρχουν ζημιές ούτε και έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και από τις έως τώρα πληροφορίες Οι δράστες «γάζωσαν» κυριολεκτικά την κατοικία του Γερμανού πρέσβη, καθώς εντοπίσθηκαν περίπου 60 κάλυκες ενώ εκτός από την μάντρα και την εξώπορτα της κατοικίας, σφαίρες βρέθηκαν και στο υπνοδωμάτιο της 15χρονης κόρης του Ντολ.
Έξι προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και έχουν ριφθεί δεκάδες σφαίρες. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο αστυνομικός φρουρός στο σπίτι του Γερμανού διπλωμάτη,
οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού χωρίς να στοχεύσουν ή να πειράξουν τον ίδιο και οι σφαίρες πήγαν όλες στον τοίχο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή ζημιές στην κατοικία.
Ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν αντέδρασε, γιατί απέναντι είναι κατοικίες και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς πολιτών. Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς έφυγαν από την οδό Χίου, προς την οδό Αποστολοπούλου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έγινε άμεσα μια προσαγωγή και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες πέντε που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής αν έχουν σχέση με την επίθεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...