Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη …εθελόντρια ….η… μεγάλη φοροφυγάς;



Πριν από δυο χρόνια, χαζεύοντας τη δήλωση πόθεν έσχες της ..μουσουργού Ευγενίας Μανωλίδου, είχαμε παρατηρήσει ότι παρόλο που παρουσίαζε τη δική της εκπομπή στον Ant1, η αμοιβή της προέκυπτε χαμηλότερη κι από του πιο κακοπληρωμένου κάμεραμαν.
Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα για την κ. Μανωλίδου χειροτέρευσαν. Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες βουλευτών και υπουργών για το οικονομικό έτος 2012 και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια/μουσικός κατέθεσε ξανά δήλωση ως σύζυγος του νυν υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη, του μεγαλύτερου πολιτικάντη όλων των εποχών όπως μπορείτε να δείτε και στην αφίσα που είχε βγάλει πριν την προσχώρηση του στους… μνημονιακούς.

Αν δείτε εδώ τη δήλωση πόθεν έσχες, θα λυπηθείτε πραγματικά την κ. Μανωλίδου καθώς τα εισοδήματα της για το έτος 2012 δεν ξεπέρασαν το ποσό των 532,05 ευρώ, παρόλο που εκείνη τη χρονιά συμμετείχε σε τηλεοπτικό show του Ant1 και πιθανότατα θα συμμετείχε και σε διάφορες συναυλίες και παραστάσεις.

Θα ήμασταν  πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στη συγκεκριμένη είδηση, αν το ίδιο φαινόμενο δεν είχε εμφανιστεί, και τα προηγούμενα χρόνια. Τι να πούμε, ίσως να συμφέρει οικονομικά να παίρνεις το επίδομα ανεργίας παρά να είσαι αναγνωρισμένη τηλεσταρ, αλλά με αμοιβή που δεν παίρνει ούτε ο χειρότερος ….ινδός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα είναι μεγάλο λαμόγιο...
Όταν ήταν απένταρη και ασήμαντη έδωσε το νεανικό μουνί της σε ένα γέρο που της έφτιαξε την καριέρα και την σπούδασε στα πιο ακριβά ωδεία της Νέας Υόρκης.
Όταν του γέρου δεν του έκανε πια κουκου, αν και ήδη παντρεμένη με 2παιδιά απάτησε το γέρο με ένα Μπουμπούκο βουτυρόπαιδο της Εκάλης που όμως είχε και δική του τηλεοπτική εκπομπή στο Τηλεάστυ.
Μετά έκανε ένα γάμο παρωδία με το μασκαρά Ζορό της Θεσσαλονίκης για γαμπρό.
Στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" αν και μάνα 3 παιδιών και συζυγος ενός υπερσυντηρητικού βουλευτή ζήτησε από έναν αράπη να βγάλει τη μπλούζα του μπροστά στο πανελλήνιο, ενώ στο "dancing with the stars" ένας νεαρός χορευτής τη χούφτωνε από παντού τη στιγμή που μέσω κολωτούμπων μας έδειχνε το βρακί της.
Την Κυριακή το Πρώτο Θέμα είχε στο life style περιοδικό του τη Μανωλίδου σε κόκκινο φόρεμα να τουρλώνει τον κώλο της στους λιγούρηδες αναγνώστες.
Η γυναίκα είναι μια σιχαμερή πόρνη που το παίζει κυρία και αριστοκράτισα, όταν η τιμή της αξίζει όσο το βρακί μιας Φιλιππινέζας πόρνης στο Μεταξουργείο.

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχε ο μπαρμπα-Γιώργος με όλα τα σκουπίδια που μάζευε και τα ξαμόλυσε να ρημάξουν την κοινωνία.Αν δεν πρόβλεψε το ποιόν αυτών των λιγούρηδων τότε δικαίως βρίσκεται εκτός βουλής.Οι αγωνιστές όμως τι του έφταιγαν?Ας πάει να καθαρίζει σκάλες στη συγγρού!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...