Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Αυτός ήταν αρχηγός της 17ης Νοέμβρη; Κάτι βρωμάει.



Ο άνθρωπος ξεπέρασε και τον …Άρθουρ Κλαρκ. Το θέμα ..Ξηρός δεν είναι τόσο απλό .Για να δικαιολογήσει την παρουσία του θα φάει η κάποιο πρωτοκλασάτο δημοσιογράφο για να πει ο κοσμάκης πολύ καλά του έκανε, η θα φάει κάποια..πολιτικά βρώμικη …σημαία .Εκτός εάν προλάβουν να τον …σκοτώσουν .
Με άνωθεν εντολή, και συγκεκριμένα από την ΕΥΠ, την Αντιτρομοκρατική, την κυβέρνηση αλλά και τη CIA που γνώριζε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει σε ενάμιση χρόνο έξι άδειες, ισχυρίζεται ο καταδικασθείς και ως φερόμενος αρχηγός της "17Ν" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος πώς δόθηκε η άδεια της απόδρασης στο μέλος της οργάνωσης που χθες ανακοίνωσε το μανιφέστο και προανήγγειλε τρομοκρατικές επιθέσεις. Υποστηρίζει επίσης πώς είχε πλήρη ασυλία εντός των φυλακών.
Σε επιστολή του από τις φυλακές με χθεσινή ημερομηνία, που δημοσιεύει σήμερα η «Ελευθεροτυπία» ο Α. Γιωτόπουλος αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο Χ.Ξηρό λέγοντας πώς, «αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες;
Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχειφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια, ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη».
"Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ, και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει", επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...