Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Κάποιος πρέπει να μάθει… γράμματα στην ...πορδίτισσα Μπακογιάννη.



Ως εξαιρετικά ανησυχητική χαρακτήρισε η …ότι θέλω λέω Μπακογιάννη την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού τονίζοντας ότι η Ελληνική πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά.
«Η σημερινή εξέλιξη της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν» και πρόσθεσε ότι «σε συνέχεια της εξαφάνισης των Μαζιώτη και Ρούπα και σε συνδυασμό με βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει συνεργασία της εγχώριας τρομοκρατίας με το οργανωμένο έγκλημα, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα»
Καλά δεν της έμαθαν ακόμη οι συμβουλάτορες της ότι δεν είναι απόδραση αλλά …παραβίαση αδείας;
Το στημένο για παραπληροφόρηση Μπάχαλο με την είσοδο του 2014 καθώς μετά τους πυροβολισμούς στην οικία του Γερμανού πρέσβη έρχεται η απόδραση του με έξη φορές ισόβια Χριστόδουλου Ξηρού να μπαχαλοποιήσει ακόμη πιο πολύ την χώρα .
Πάντως η δήθεν απόδραση του Χριστόδουλου είναι βούτυρο στο ψωμί των εμπλεκομένων στις μίζες των εξοπλιστικών μια και όλα τα ΜΜΕ "θα ψάχνουν" τον Ξηρό και για μια ακόμη φορά οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεπιχειρηματίες της μίζας θα τη βγάλουν καθαρή.
Όταν ακουμπήσανε την ελίτ της εγχώριας διαπλοκής, η οποία εμπλέκεται σε εμπόριο όπλων-μια χούφτα νταβατζήδες-ξαφνικά ανακαλύψαμε τις πλαστές πινακίδες του Λιάπη, τον μιζαδόρο Μισέλ και το κρεσέντο απογειώθηκε με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, του ρουκετάκια.
Εντελώς τυχαία, όταν η δικαιοσύνη πήγαινε γιαβάς-γιαβάς βέβαια, να ακουμπήσει τους ντόπιους ολιγάρχες που κυβερνάνε την Κολομβία των Βαλκανίων, από το 1974 έως σήμερα, έχουμε "τρομοκρατικά" χτυπήματα στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη και στημένη «απόδραση» του Ξηρού. Γιατί μην μας πουν ότι όταν δίνεις άδεια σε έναν κατάδικο με έξη ισόβιες περιμένεις να …γυρίσει. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα.
Οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος, έχουν αφήσει έναν ταλαίπωρο ανακριτή να ερευνά το εθνικό σκάνδαλο των κλεμμένων δις στα εξοπλιστικά, αντί να τοποθετήσουν τους 50 καλύτερους Έλληνες ανακριτές και εισαγγελείς να ασχοληθούν με αυτή την υπόθεση παρέχοντάς τους κάθε υλικοτεχνική βοήθεια.
Αντ΄ αυτού ο προκλητικός εμπαιγμός ενός λαού από την πολιτική ηγεσία, τους νταβατζήδες και τις παράγκες της δικαιοσύνης δεν έχει όρια. Πάντως οι εμπλεκόμενοι σ΄αυτόν παίζουν με την φωτιά τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
Εάν κάποιοι από τους σημερινούς ηγέτες των κομμάτων πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να μην λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη μετά από μια εμφύλια αιματοχυσία ή από εθνικό ακρωτηριασμό- ο οποίος διαφαίνεται στον ορίζοντα- πλανώνται.
Ο εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών σε αγαστή συνεργασία με μια χούφτα νταβατζήδες, οπλέμπορους, εμπόρους ναρκωτικών και πάει λέγοντας, έχει δημιουργήσει ήδη μια εκρηκτική κατάσταση. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλους...

 

Πολλοί φοβούνται τις τελευταίες ώρες για διαφορετικούς όμως λόγους. Οι μεν είναι οι εμπλεκόμενοι στις μίζες που τρέμουν μήπως το όνομά τους βγει στον αέρα και πολύ περισσότερο μήπως ελεγχθούν. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες : η λεγόμενη …μαρίδα αλλά και οι “βαρόνοι” οι πιο επίφοβοι έχουν ήδη μετακινηθεί προς άλλες ηπείρους ώστε να έχουν απόσταση ασφαλείας και να διαχειριστούν την έκρηξη αν γίνει βέβαια.
Από την άλλη υπάρχουν αυτοί που φοβούνται ότι η …αόρατη δύναμη συγκεκριμένων εκδοτών θα επιβάλλουν φρένο στις έρευνες τουλάχιστον σ΄ οτι έχει να κάνει με τα υψηλά επίπεδα της μίζας. Ποια είναι η “απειλή”;
“Αν αγγίξετε τα μεγάλα κεφάλια των εξοπλισμών, άρα κι εμάς τότε δεν αλλάζετε απλώς επίπεδο, θα πρέπει να φθάσετε μέχρι Μαξίμου”, λένε εννοώντας ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες Σημίτη είτε για συνέργεια, είτε …για βλακεία ,είτε για ανικανότητα. Με το πρώτο να είναι το πιο επικίνδυνο για ένα πολιτικό σύστημα υπό κατάρρευση.
Πως θα βάλουν φρένο; Έλα ντε. Χωρίς την απόλυτη συνεργασία μιας διεφθαρμένης  Δικαιοσύνης κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...