Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς : Έχω δέσει τους …180 γάιδαρους.



Με δέκα εκατομμυριάκια τους… αρμέγουμε , και… κυβερνάμε.   
Ο εντολοδόχος δήθεν πρωθυπουργός έπεσε πάνω στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που με γουρλωμένα τα μάτια τον είδαν ξαφνικά να φτάνει στη Βολή, τον ρώτησαν "πως κι έτσι από δω κ. Πρωθυπουργέ;", "Ήρθα να δω κάποιους φίλους μου" είπε, χαμογελώντας προκαλώντας έτσι, την θυμηδία στους δημοσιογράφους, στη συνέχεια και για μισό λεπτό αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά:... «Όποιος δεν μιλά αυτή τη στιγμή για εκλογές ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα». 
Επίσης συνομιλία με βολευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο Σαμαρισκος στη Βουλή στην οποία επανέλαβε για ακόμα μία φορά τη θέση του ότι δεν πρόκειται να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. Όταν μάλιστα τον ρώτησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο μετά από εύρεση λύσης για το χρέος ο πρωθυπουργός απάντησε χαρακτηριστικά να βγάλουν από το μυαλό τους τις πρόωρες εκλογές:
Διαβάστε τον διάλογο που είχε ο πρωθυπουργός
-Μιχελάκης: Πότε βλέπετε να έχουμε τη λύση για το χρέος;
-Σαμαράς: Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση.
-Χαρακόπουλος: Κύριε Πρόεδρε σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαμε να πάμε με άλλον αέρα ακόμα και σε τυχόν πρόωρες εκλογές.
-Σαμαράς: Αυτό ξεχάστε το. Βγάλτε απ’το μυαλό σας τις πρόωρες εκλογές. Κανένας δεν θα μας σύρει σε πρόωρες εκλογές… Αν ποτέ δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, που δεν θα του δοθεί ποτέ, τότε με βάση όσα είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ δεν θα μείνει ευρώ στις… τράπεζες.
Για την… τσέπη των πολιτών στα… αρχίδια μας.

Και άλλη αυτοκτονία λόγω της “ανάπτυξης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...