Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γεωργιάδης, σε ανοικτή ακρόαση με τον… Βούτση.



Όσοι θέλετε πάρτε τον κο Άδωνη στο 6936653000, για ….επιβεβαίωση του ρεπορτάζ  που έχουν τα parapolitika.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε σήμερα ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ο οποίος έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και χωρίς να του πει τίποτα τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση ενώπιον των κοινοβουλευτικών συντακτών.
Όλα ξεκίνησαν από την αίθουσα της Ολομελείας όταν ο Άδωνις υποστήριξε ότι κατά διάρκεια της δικής του τοποθέτησης ο κ. Βούτσης παρενέβη και επιβεβαίωσε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και η διαπραγμάτευση δεν πάει καλά τότε θα ζητήσει δημοψήφισμα. Ο Άδωνις το μετέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ωστόσο όταν αυτοί επικοινώνησαν με τον κ. Βούτση, ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει μιλήσει περί δημοψηφίσματος.
Τότε συνέβη το αδιανόητο. Μπροστά στους εμβρόντητους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Άδωνις κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Βούτση και χωρίς να του πει τίποτα τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση προκειμένου να του αποσπάσει την επιβεβαίωση ότι εν τέλει είχε μιλήσει περί δημοψηφίσματος:
«Εγώ δεν σου έλεγα για δημοψήφισμα και εσύ κουνούσες το κεφάλι;» ρώτησε ο Άδωνις. «Όχι» απάντησε ο κ. Βούτσης με τον Άδωνι να κλείνει την ανοικτή ακρόαση και να βάζει το κινητό στο αυτί συνεχίζοντας τη συνομιλία με τον κ. Βούτση. Όσο διήρκεσε η συνομιλία ο Άδωνις επαναλάμβανε συνεχώς όσα του έλεγε ο κ. Βούτσης ο οποίος επέμενε να λέει πως το μόνο που είπε στην Ολομέλεια ήταν ότι θα εμπιστευτούμε το λαό».
«Καλά, εσύ πες αυτό. Εγώ θα ερμηνεύσω την άποψη σου όπως θέλω» είπε ο Άδωνις ο οποίος κλείνοντας το τηλέφωνο εκτίμησε πως «του έβαλαν χέρι του Βούτση και τώρα τα αλλάζει». «Σε τα μας τώρα αυτά;» είπε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του πάντως ο κ. Βούτσης κατηγόρησε τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι έχει μετατρέψει τη Βουλή σε εκπομπή Nickelodeon.
Αν εξαιρέσει πάντως κανείς το πρωτοφανές περιστατικό με την συνομιλία Γεωργιάδη-Βούτση σε ανοικτή ακρόαση επί της ουσίας ο Άδωνις δικαιώθηκε καθώς ο κ. Βούτσης παρεμβαίνοντας στην ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ έδειξε δημοψήφισμα. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ "ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ"!!!
Οι διάλογοι-σοκ Καρατζαφέρη και Αδωνη με ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...