Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Την πέταξα στο πλήθος και …ησύχασα».



Είμαστε υπερήφανοι για τον ρόλο που έπαιξε η Νέα Δειμοκρατία από την ίδρυσή της, ανέφερε ο δήθεν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
 κατά την ομιλία του, στο μνημόσυνο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος . Επιχειρώντας να νεκραναστήσει   την ανύπαρκτη κεντροδεξιά παράταξη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον μουγκό Κώστα Καραμανλή, που ήταν παρών στην αίθουσα του «Άθως Παλλάς», στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή και στους προέδρους του κόμματος Ράλλη, Αβέρωφ, Μητσοτάκη και Έβερτ. Δηλαδή σε όλα τα δεξιόστροφα παλιόμουτρα.  
«Αναλάβαμε τη χώρα σε μια περίοδο κρίσης, μπορεί να κάναμε κι εμείς λάθη αλλά «λεφτά υπάρχουν» εμείς δεν είπαμε ποτέ. Εμείς να στηρίξουμε τη χώρα δεν το αρνηθήκαμε ποτέ. Από το 2010 έως και το 2012 ψηφίσαμε όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές που μας είπαν οι γερμαναράδες και για αυτό είμαστε περήφανοι. Προσπάθησα να αλλάξω τη μοίρα της χώρας μου, παρά από το να δοξαστώ από την καταστροφή της αλλά δεν τα κατάφερα . Είχα μια χειροβόμβίδα στα χέρια μου και δεν την άφησα να σκάσει. Απλά… την πέταξα στον κοσμάκη.  Αυτή είναι η παρακαταθήκη της ΝΔ».
Τονίζοντας με έμφαση πως: «Για εμάς προέχει πάντα το καθήκον απέναντι σε αυτή τη χώρα. Το καθήκον απέναντι στην πατρίδα. Αν μας λένε συντηρητικούς το δεχόμαστε γιατί θέλουμε να συντηρήσουμε τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Είδαμε και τους ψευτοπροοδευτικούς. Μέχρι και τα θρησκευτικά σύμβολα τους ενοχλούν, αλλά τρέχουν στο Αγιον Όρος για προσκυνήματα».
«Να κρατήσουμε τη χώρα …γονυπετή στα πόδια της , την ώρα που οι άλλοι προσπαθούν να τη βυθίσουν στο παρελθόν. Αυτός είναι ο στόχος μας».





Η ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΚΑΣΕ !!! Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ !!!

 

Πιέσεις για τρίτο δάνειο και νέο μνημόνιο από την τρόικα

 

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση ποτέ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...