Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πες΄μου τον θειο του να σου πω τον ανιψιό του



Η αρμόδια οικονομική εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Α. Μπακατσέλου στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Μετά την εξέλιξη αυτή το σκάνδαλο του ΤΤ προσλαμβάνει πολιτικές διαστάσεις αφού τα κριτήρια για την χορήγηση των δανείων όπως φαίνεται δεν είχαν καμιά σχέση με το τραπεζικό σύστημα αλλά επρόκειτο για ρουσφέτια σε επιχειρηματίες με συστημικές διασυνδέσεις.
O συγγενής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ελέγχεται και για ζητήματα που αφορούν την Proton Bank.
H  υπόθεση λαμβάνει επικίνδυνες πολιτικές διαστάσεις για το… ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος; Μα γιατί ο Μπακατσέλος είναι συγγενής του Β. Βενιζέλου. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ανιψιά του. Η Λίλα Μπακατσέλου είναι αδελφή του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Μπακατσέλου ο οποίος είναι πρόεδρος της ΔΕΘ και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υιοι ∆. Μπακατσέλου.
Ο θείος της, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ιδρυτής και πρόεδρος της Πυραμίς Μεταλλουργία, ιδρυτής και αντιπρόεδρος της Εγνατία Τράπεζα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κτηματικής εταιρίας «Δελφίνι ΑΕ», πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας «Δελφίνι ΙΙ ΑΕ» και διευθύνων σύμβουλος της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...