Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πολλές ...πίπες από την Γκαγιέ, του πείραξαν τον εγκέφαλο.



Στην φετινή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2014 που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ καταδίκασε τη δολοφονία στην Αλγερία ενός Γάλλου ομήρου, του Herve Gourdel, από τρομοκράτες που ισχυρίζονται ότι είναι μέρος του Ισλαμικού Κράτους και που έχουν εγκαταλείψει την Αλ Κάιντα.

 Κλιματικοί πρόσφυγες!

Στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, ο Ολάντ επίμονα υποστήριξε, ακόμη και με πάθος υποστήριξε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει οδηγήσει εκατομμύρια άτομα από την μέχρι τώρα σταθερή ζωή τους, στο να γίνουν πιο δεκτικοί στην ισλαμική τρομοκρατία.

Ο Hollande εντοπίζει μια άμεση σχέση μεταξύ της υπερθέρμανσης του πλανήτη (που σήμερα ονομάζεται «κλιματική αλλαγή») και της τρομοκρατίας. 

Ο Hollande προτιμά να λέει στον κόσμο ότι οι «κλιματικοί πρόσφυγες» καταφεύγουν στις τάξεις της ISIS και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων και δικτύων, παρά για τα σοβαρά μέτρα που πρέπει να παρθούν για να μειωθεί η χρηματοδότησή τους, που προφανώς θα πρέπει να περιλαμβάνει ή να ξεκινάει από το "παράνομο εμπόριο πετρελαίου" της Ανατολικής Συρίας, βόρεια του Ιράκ και του Κουρδιστάν και της Τουρκίας.

Η Ζουλί Γκαγιέ γυμνή κάνει το γύρο του κόσμου [εικόνες ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...