Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν στέλνεις καλυτέρα τα τσιράκια σου σε μια ….μηχανή…. σαπουνιού; Μόνο έτσι θα υπάρξει ….ευταξία.



Σάλος έχει προκληθεί ανάμεσα στους δανειστές μετά την δημοσιοποίηση από την Κριστίν Λαγκάρντ των απειλών που δέχθηκε από τους Έλληνες φοροφυγάδες.
Η αποκάλυψη της ισχυρής κυρίας του ΔΝΤ αποδεικνύει στην διεθνή κοινή γνώμη ότι στην Ελλάδα οι φοροφυγάδες έχουν διαχρονική ασυλία.
Ειδικά οι Γερμανοί είναι έξαλλοι με τους Σαμαρά-Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανίδα καγκελάριος τηλεφώνησε στον Έλληνα πρωθυπουργό και του μίλησε σε απαξιωτικό τόνο
-Εάν δεν μπορείς να συλλάβεις τους μεγαλοφοροφυγάδες σου, να σού στείλουμε Ευρωπαίους πράκτορες και εκπαιδευμένους κομάντος να το κάνουν...
Ο Σαμαράς είναι ιδιαίτερα θορυβημένος από την αποκάλυψη της Λαγκάρντ, γιατί εμφανίζει την κυβέρνησή του να συμμετέχει σε μια κτηνωδία υποκρισίας λεηλατώντας με χαράτσια την πλειοψηφία των ανήμπορων πολιτών και παρέχοντας διαρκή ασυλία στους φοροφυγάδες-ολιγάρχες.
Φυσικά την Μέρκελ δεν την έπιασαν ξαφνικά οι δημοκρατικές της ευαισθησίες, απλά διαπιστώνει πως το πείραμα φτωχοποίησης θα αποτύχει εάν η κυβέρνηση Σαμαρά προκαλεί μ΄αυτό τον τρόπο την κοινή γνώμη που όσο κοιμισμένη κι αν είναι θα ξεσπαθώσει κάποια στιγμή...
Θορυβημένος  ο τρισάθλιος προδότης Kώστας Σημίτης από τις εξελίξεις για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα , επιτέθηκε άγρια στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, προσφέροντας προφανώς υπηρεσίες στους μέντορες της διαπλοκής.
Έτσι μετά τις καταγγελίες και της Λαγκάρντ για μεγαλοφοροφυγάδες (φίλους του Σημίτη) που απειλούν την ζωή της, κάνει επίθεση στον …Καραμανλή. Η επίθεση του έρχεται μία μέρα μετά το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος που παρουσίαζε με ειρωνική διάθεση το ενδεχόμενο (!) υποψηφιότητας του Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η επίθεση από τον φιλογερμανό Σημίτη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού έστρεψε τα βέλη του ευθέως εναντίον του Κώστα Καραμανλή τονίζοντας ότι «υπήρξε η τεράστια σπατάλη πόρων κατά το διάστημα 2004-2009 για πελατειακές κομματικές εξυπηρετήσεις και κομματικούς διορισμούς».
 Ο εθνοπροδότης πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο κομματικός λόγος να είναι γενικόλογος και αφηρημένος, η συνέπεια και η ειλικρίνεια να θεωρούνται παράγοντες που περιορίζουν τις πιθανότητες εκλογικής νίκης, οι εξαγγελλόμενες αλλαγές να περιορίζονται σε ελάχιστες παρεμβάσεις και το τυχόν πολιτικό κόστος να αποτελεί ισχυρό παράγοντα ματαίωσης ή αναβολής πρωτοβουλιών.
«Τα κόμματα μπορεί να κάνουν και στροφή 180 μοιρών στις απόψεις τους για να διατηρηθούν στην εξουσία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Το πιο πρόσφατο παράδειγμα στην Ελλάδα αποτελεί η στάση της ΝΔ απέναντι στο μνημόνιο και τη σταθεροποιητική πολιτική. Αφού τα κατήγγειλε, τα εφάρμοσε χωρίς δισταγμούς ως κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ υποστήριζε το 2009, ότι λεφτά υπάρχουν για βελτίωση εισοδημάτων και κοινωνικές παροχές, για να ανακοινώσει αφού ανέλαβε την εξουσία ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν και η χώρα χρειάζεται διεθνή βοήθεια». «Η στάση αυτή των κομμάτων επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της Δημοκρατίας. Είναι η αιτία οικονομικών και κοινωνικών κρίσεων και της υστέρησης της χώρας μας» ανέφερε σαν να μην γνωρίζει τίποτα για τον…. φόνο..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...