Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Για χούφτα..ψήφους... έκαναν πίσω .



Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των γύφτων του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των γύφτων με την αστυνομία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν να μην πραγματοποιήσουν επέμβαση στον καταυλισμό ενώ αύριο, με την συναίνεση των  γύφτων που κατοικούν στο Νομισματοκοπείο και υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης και του δημάρχου Χαλανδρίου, θα κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές του καταυλισμού.
Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η πολιτεία δεσμεύεται να βρει χώρο μετεγκατάστασης, που θα πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές και θα βρίσκεται κοντά σε δομές εκπαίδευσης και που προβλέπετε στο… όρος Πατέρα, στα Μέγαρα. Η δική μας πρόταση είναι να μετεγκατασταθούν σε Εκάλη και Κηφισιά
Οχήματα της πυροσβεστικής έσβησαν τις φωτιές, υδροφόρες καθάρισαν το οδόστρωμα και η κάθοδος της λεωφόρου δόθηκε στις 13:20 και πάλι στην κυκλοφορία.

Το ΣτΕ απέρριψε αίτηση αναστολής του Δήμου Μεγαρέων για την μετεγκατάσταση των τσιγγάνων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...