Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν αντέχονται ρε πούστη άλλο τα δεξιόστροφα σούργελα. Να φύγουν και ας έρθει ο …φούφωτος.



…..O κ.Καραμανλής θα δώσει τελικά το “παρών” στη συνεδρίαση των πολιτικών επιτροπών της Ν.Δ και της ΟΝΝΕΔ το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο Athos Pallas όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Ν.Δ, αλλά και στην εκδήλωση της Αθήνας. 
Γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει και το βαθμό συμμετοχής κυρίως στη Χαλκιδική, καθώς πολλά κομματικά στελέχη και βουλευτές ειδικά από τη βόρεια Ελλάδα περίμεναν να δουν τι θα πράξει ο πρώην πρωθυπουργός. Στη γαλάζια βάση εξακολουθεί άλλωστε και υπάρχει καχυποψία έναντι της σαμαρικής ηγεσίας, καθώς μόνο μετά τις ευρωεκλογές εγκαταλείφθηκαν τα σενάρια ίδρυσης νέου κόμματος σε σαφώς πιο δεξιά κατεύθυνση. 
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ σχεδιάζει από την πλευρά του -εκτός απροόπτου φυσικά καθώς είναι ακόμη πολύ πρόσφατη η τελευταία περιπέτεια με την υγεία του- να παραστεί στην εκδήλωση της Αθήνας, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ενώ στη Χαλκιδική δε θα βρεθεί μόνον για καθαρά πρακτικούς λόγους. 
Πέρα από την παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων του κόμματος, ιδιαίτερη συμβολική σημασία αποδίδεται και στη συμμετοχή των ιστορικών στελεχών της Ν.Δ Πέτρου Μολυβιάτη, Αχιλλέα Καραμανλή, Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, Σταύρου Δήμα και Δημήτρη Σιούφα, καθώς και προσώπων με μακρά πορεία στην παράταξη όπως οι Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτης Δέντσορας.

 
Ενημέρωση Παπούλια από Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση

586€ πρώτος μισθός στο δημόσιο, λέει ο ανεπάγγελτος κανακάρης του αρχιερέα της αποσταCiaς…



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΤΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...