Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Χασίσι ήπιε και ο θεός».





Ένας ιερέας έχει προσαχθεί μαζί με δεκάδες άλλους υπόπτους για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης όπλων και ναρκωτικών από την Κρήτη προς την Αθήνα και άλλες περιοχές! Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και από το πρωί εξελίσσεται επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Βορίζια στη Μεσαρά του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. έχουν κατάσχει σημαντικό αριθμό όπλων και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι ένας κάτοικος του χωριού εμπλέκεται σε υπόθεση μεταφοράς 200 κιλών κάνναβης στην Αθήνα.
Στην κατοχή του συγκεκριμένου ανθρώπου, φέρονται να έχουν βρεθεί 115.000 ευρώ από το παράνομο εμπόριο. Από το πρωί έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, αποθήκες και αγροκτήματα για τον εντοπισμό παράνομου οπλισμού και ναρκωτικών, αλλά η επιχείρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των προσαχθέντων και των συλληφθέντων ή για το τι ακριβώς έχει βρεθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...