Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ακόμη να παραιτηθεί ο Καρατζαφέρης;




Πατήστε κλικ στις εικόνες
Με τίτλο: "Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει εισαγγελικό αίτημα στη Βουλή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ με αφορμή εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, "τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων".

«H Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο Εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ». Το Νοέμβριο του 2007 η υπεράκτια εταιρεία Catalina Internasional, με πραγματικούς εταίρους τον Γ.Καρατζαφέρη και τον γιό του Ιωάννη, φέρεται να έλαβε το ποσό των 1,5 εκ. ευρώ.
Σημειώνουμε, ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει και τον Τραπεζίτη του Καρατζαφέρη Κ.Δέδε γεγονός πού σηματοδοτεί ότι γνωρίζουν πρόσωπα και σε βάθος την υπόθεση...



Τουλάχιστον σε μία από αυτές τις εταιρείας του Γιώργου Καρατζαφέρη εντοπίστηκαν αποστολές εμβασμάτων.

Οι πληρωμές έχουν γίνει από την Kestrel η οποία έχει μετόχους τον Αλέξανδρο Τσάτσο και τον Σταύρο Κομνόπουλο, Η Kestrel είναι μία από τις μεγαλύτερες (βασικά η δεύτερη μεγαλύτερη μετά την ΑΧΟΝ του Θ.Λιακουνάκου εταιρεία αντιπροσωπείας εταιρειών κατασκευής οπλικών συστημάτων) με πολλές επενδύσεις σε διάφορους άλλους τομείς, όπως η υγεία (νοσηλευτήριο Metropolitan), εταιρείες σκαφών αναψυχής κλπ.
Η εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας Σ.Κομνόπουλος εμπλεκόταν και στις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών Α.Κάντα ότι τον "λάδωνε" με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μετρητά για να προκρίνει τα οπλικά συστήματα της Kestrel.

Είναι η πρώτη φορά που έχουν εντοπιστεί υπεράκτιες εταιρείες να συνδέονται άμεσα με αρχηγό κόμματος.

E
μείς είχαμε αναφερθεί παλιά στις εταιρίες του και ειδικά στίς ..Κυπριακές , αλλά δεν είχε δώσει κάνεις σημασία γιατί ήταν «χρήσιμο εργαλείο». Τώρα που θέλουν το μικρό ποσοστό του τα θυμήθηκαν .Σε λίγο θα έρθει και η σειρά του ..Καμμένου.


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eskeize ta imatia toy,o karatzafyrer,o paparologos gia ta lidl kai ta skatoenshma poy exei,etsi einai ola ta skylia moiazoyn sto afentiko toys...!!

Ανώνυμος είπε...

Μια βρωμοκουραδα μια τρυπια κυλοτα ενα λαμογιο εναs απατεωναs εναs βρωμιαρηs ενα πολιτικο αλητακιο μια ξευτιλισμενη πολιτικη νεροκοτα μια πολιτικη κουφαλα εναs υποκριτηs λαμογιο καρααλητηs ενα νινι που εσερνε το σαπιο καραβι τηs τζεφροπανδρεικηs απατεωνιαs πολιτικο καθηκι ο λασποσυμμαχοs η κακαραντζα ο ανθυποτιποταs ο ψευτοπολιτικαντηs η πολιτικη ψωρα ο γλειωδηs κωλωτουμπαs ο μασωνοs ο προδοτηs η συγκωλητικη ουσια η τροτεζα αλον σαφα ντε λα πετε λα πιπιλασιον η πολιτικη κωλ...οτρυ...πιδα ο κωλ..οπου...στοs ΩΞΩ ΠΟΥ..ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΩΞΩ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕ ΚΛΕΦΤΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τις γερο-πουτανες παντα τις κανουν χρηση,ειδικα τους γαλαταδες ουτε βουτυρο, εκει για να πονανε.

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα του συστήματος στα κουτσά άλογα του ,ποιοι είναι οι επόμενοι?

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιτρέπεται να τσιμπάς κι εσύ ρε ΙΧΝΟΣ.1.500.000 ΕΥΡΏ είναι ψιλά,ψίχουλα, για τον χοντρό.Κάτι άλλο παίζεται.Ο άνθρωπος ''παίζει'' με χοντρά λεφτά.Εκατοντάδες εκατομμύρια.Ξέρεις εσύ.Χρηματοδότηση ΛΑΟΣ τόσα χρόνια,άδεια πανελλαδική ΤΗΛΕΑΣΤΥ ,υπογραφή μνημονίου και συμμετοχή σε κυβέρνηση Παπαδήμου,Τζαβέλλα στην ευρωβουλή,κτλ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Μιχάλης Χαραλαμπίδης είπε...

Η αστήρικτη κι αυθαίρετη άποψη είναι αυτή που απειλεί τη δημοκρατία στην Ελλάδα και καθιστά στην πραγματικότητα ανενεργή την εφαρμογή της. Η δημοκρατία απειλείται κύρια από τη φλυαρία. Ο φασισμός της φλυαρίας και του θορύβου μάλιστα είναι πολλαπλά πιο επικίνδυνος από τον φασισμό του φιμώματος, γιατί μπορεί να κρύβεται πίσω από τα δικαιώματα των φλυαρούντων. Ο φασισμός της φασαρίας δεν νικιέται. Τι επιλογές έχουν οι πιο ευαίσθητοι και οι πιο καταξιωμένοι; Να σωπάσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας; Σε μια τέτοια περίπτωση απλά θα διευκολύνουν τους φλυαρούντες και τους θορυβοποιούς. Επειδή όμως αυτό δεν έχει νόημα, μπαίνουν στο παιχνίδι των θορυβοποιών. Μιλάνε όλοι μαζί ταυτόχρονα. Μιλάει κάποιος όμοια με Θεό και δεν ακούγεται, γιατί δίπλα του ο τενεκές κάνει θόρυβο. Αν τολμήσεις να πεις σ’ αυτόν τον τενεκέ να ησυχάσει, θα σε πει και φασίστα.

Unknown είπε...

αγαπητε φιλε καρτσιωλη
ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ ...ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ.... και για να κλεισω με το θεμα .ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ....ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ....ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΝΑ ΠΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..κανεις σας και ξερετε γιατι ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν λέω αν ,δεν έχει off-shore ο Καρατζαφέρης άρα δεν στέκει και καμία κατηγορία,το παρόν δημοσίευμα θα αποτελέσει στοιχείο προσφυγής στην δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

Για τους κυριους Ορφανιδη και Χαραλαμπιδη :φυσικα εννοειται τους βουλευτες ευνοούμενους και την παρεα της βουλης που τρυπωσαν.Γιατι οι υπολοιποι στην τρεχαλα και στο πληρωνε.Εξαλλου για το 2010 ολοι φωναζαμε τι ζηταμε με τα λαμογια του πασοκισταν και της Νουδουλας.Δικη του η ευθυνη για την μετεπειτα πορεια του κομματος.Οσο για τις επικρισεις θα δουμε εν καιρω αν ευσταθουν.Οι Offshore ομως συναδουν με τον πατριωτη!! Αν ομως εχει τσεπωσει και ενα ευρω στα 6 μετρα .Τελεια και παυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο/Η Ανώνυμος 10 Νοεμβρίου 2014 - 12:41 μ.μ

ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ.
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ OFF SHORES.

Ανώνυμος είπε...

Μιλούν όλοι μιλά και ο Ορφανιδης που διέλυσε με τα προσωπικά του γούστα τις οργανώσεις για να το παίζει μονοπρόσωπος κομματικός παράγοντας; Oυστ ρε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...