Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μπρρρ ….ζώα. Τόσα πολλά κοπρόσκυλα έχουμε;




Για 48 ευρώ, που είναι οι καφέδες μιας εβδομάδας, σχημάτισαν ατελείωτες ουρές πανελλαδικά για να προλάβουν την προσφορά του γυμναστηρίου που ήταν εγγραφή από τις δώδεκα τα μεσάνυκτα μέχρι το πρωί .Φυσικά για να τους κάνουν πλάκα όσο περνούσε η ώρα μετά την δωδεκάτη αυξανόταν τον ποσόν της εγγραφής. Πάλι καλά που δεν τους είπαν να πάνε ξεβράκωτοι. Προφανώς για τις ανάγκες της σωματικής υγείας και ευεξίας, οσοι πέτυχαν την εγγραφή τους, θα μοιράζονται τώρα τα ίδια όργανα γυμναστικής με τους υπόλοιπους της …ουράς.
Το γεγονός ότι και οι κινέζοι κάνουν ουρές για την νέα έκδοση του iPhone δεν αφαιρεί στο ελάχιστο το γελοίο του πράγματος ενώ ανοίγει νέους ορίζοντες στην μελέτη της ψυχολογίας του όχλου.
Και να σκεφθείτε ότι στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι με εύκολη πρόσβαση στη γνώση και την άθληση.
Η ευκολία με την οποία οι νεοέλληνες κάθονται με τις ώρες αδιαμαρτύρητα στις ουρές είναι χαρακτηριστικό της έλλειψης πάσης φύσεως πρωτοβουλίας που τους χαρακτηρίζει.
Επειδή είναι και μιμητικά όντα πιθανόν να θέλουν να αντιγράψουν και τους Σύρους πρόσφυγες από ζήλια!
Όταν το πιο ζωντανό κομμάτι της φυλής κάθεται με τις ώρες αγόγγυστα στην ουρά για μια υποτιθέμενη προσφορά από γυμναστήριο σημαίνει ότι είναι κοπρόσκυλα που σπάνε καρέκλες όλη την ημέρα και έχουν πετσικάρει από την τεμπελιά . γιατί μην μας πείτε ότι ένας που τρέχει όλη την μέρα για το μεροκάματο, έχει ανάγκη γυμναστηρίου. Πως λοιπόν να μην κερδίζει τις εκλογές ο εκάστοτε πιο δημαγωγός από τους πολιτικούς όταν έχει να κάνει με τέτοια φυτά ;
Τάξε στον νεοέλληνα χάντρες και καθρεφτάκια και είναι ικανός να περάσει μια ολόκληρη ζωή στην ουρά για το τίποτα ή και να βγάλει ουρά ο ίδιος.
Μετά οι ουρές που βλέπετε διαμαρτύρονται για την ποιότητα της ζωής τους, όταν οι ίδιοι την υποβαθμίζουν τόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...