Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε ΠΟΛΕΜΟ.



Με χειροκροτήματα  κατεβαίνουν την εθνική οδό τα 17 τρακτέρ από Νίκαια που έρχονται Αθήνα για να συναντήσουν τα αγροτικά μπλόκα για το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
Τα τρακτέρ κατεβαίνουν κoμβόι από τον κόμβο της Νίκαιας προς την Αθήνα και είναι τα μόνα στα οποία δόθηκε η άδεια από την αστυνομία να φτάσουν στην πρωτεύουσα.\
Οι  αγρότες που παρέμεναν αποκλεισμένοι στο Χαϊδάρι, ξεκινούν με πούλμαν για να κατέβουν στην συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας!
Υπενθυμίζουμε  πως το συλλαλητήριο των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα.
Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν στο μπλόκο των αγροτών στο Κορωπί, όταν έκλεισε η έξοδος προς την Αττική Οδό και ο αεροδρόμιο! Αναγκάστηκαν να πάρουν τις βαλίτσες τους στα χέρια και να πάνε με τα πόδια στο αεροδρόμιο για να μη χάσουν τις πτήσεις τους! 
Συνεχίζεται η αθρόα προσέλευση των αγροτών προκειμένου να λάβουν μέρος στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί παραγωγοί αλλά και εργαζόμενοι κι από άλλες κοινωνικές ομάδες.
Άνοιξε το ρεύμα της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο Άνοιξε πριν από λίγη ώρα το ρεύμα της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο, αφού οι αγρότες μετακίνησαν τα τρακτέρ από τη μέση του οδοστρώματος στην άκρη του δρόμου.Έτσι, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ παραμένει αποκλεισμένος ο κόμβος στο Μαρκόπουλο.
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου είχαν πει «κανένα τρακτέρ στην Αθήνα» και όπως φαίνεται αυτές τις εντολές έχεικαι η αστυνομία, αφού με μπλόκα στο εθνικό οδικό δίκτυο σταματάει τρακτέρ και αγροτικά.
Μάλιστα, παρά τη συμφωνία να περάσουν κάποια από τα τρακτέρ των μπλόκων, η αστυνομία -ακολουθώντας προφανώς τις διαταγές που έχουν δοθεί- σταματάει σε διάφορα σημεία των εθνικών οδών τους αγρότες και δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν ούτε με τα τρακτέρ, αλλά ούτε με τα αγροτικά οχήματα, γεγονός που εξόργισε τους αγρότες.

















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να μείνει πέτρα πάνω σε πέτρα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι προδότες. Διαφορετικά πάμε για καφέ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...