Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Για τον προδότη, το να εξαιρεθούμε και εμείς και οι τούρκοι ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, είναι ….ΝΙΚΗ.



Διαβεβαιώσεις στη Βουλή για τη διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και των θεμάτων έρευνας έδωσε από...
το βήμα της Βουλής ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του για τη συμφωνία που αφορά την εμπλοκή ΝΑΤΟϊκής δύναμης SNMP 2 στο Αιγαίο.

«Σας διαβεβαιώνω ότι η συμφωνία που έγινε και κοινά αποδεκτή από όλες τις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ έχει να κάνει με την ανάπτυξη τη νατοϊκής δύναμής στην περιοχή του Αιγαίου έχοντας γίνει αποδεκτές όλες οι ελληνικές θέσεις», είπε ο Π. Καμμένος και τόνισε ότι «έχουν εξασφαλιστεί όλα όσα ζήτησε η ελληνική πλευρά.

Όπως εξήγησε σε περίπτωση διάσωσης ανθρώπων που έρχονται από την Τουρκία είτε μετανάστες είτε πρόσφυγες θα προωθούνται στην Τουρκία ενώ απαντώντας σε αιτιάσεις του Ν. Δένδια διευκρίνισε ότι «η δύναμη αυτή δεν είναι γερμανοκρατούμενη» αλλά ότι οι χώρες εναλλάσσονται στη διοίκηση και αποφασίστηκε να εξαιρεθούν και η Ελλάδα και η Τουρκία, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα αναλάμβανε επόμενη τη διοίκηση.

Ο υπουργός Άμυνας είπε ακόμη συνομίλησε σχετικά μέσω τηλεφώνου με την γνωστή για τις άθλιες αντεθνικές θέσεις της Μπακογιάννη, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση και εξέφρασε την άποψη ότι η συμφωνία κινείται σε θετική κατεύθυνση.

 

Το ελικόπτερο ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ σήμερα με ηλεκτρονικό πόλεμο, όπως έγινε και το 2007 με το F-16 τού αδικοχαμένου ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ (βασανίσθηκε από τους Τούρκους τής Φρεγάτας "GOKOVA" που τού έσπασαν το χέρι και τον έπνιξαν) Σμηναγού (Ι) Αθανασίου Μπατσαρά στο Πεδίο Βολής Ψαθούρα, κάτω από το ακρωτήριο Δρέπανον τής Χαλκιδικής




Η απόφαση της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ για εμπλοκή της στρατιωτικής μηχανής του στη δήθεν διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στο Αιγαίο δεν αποτελεί μόνο απαράδεκτη στρατιωτικοποίηση του προβλήματος και προσβολή της ελληνικής, εθνικής κυριαρχίας.
Η υποτελής πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου, που κατάπιε τις αντιρρήσεις της και νομιμοποίησε τις ΝΑΤΟϊκές (και τουρκικές) περιπολίες στο Αιγαίο εγγράφει στην ημερήσια διάταξη τον κίνδυνο εμπλοκής της Ελλάδας στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς των ΗΠΑ, της Τουρκίας και των συμμάχων τους. Σε κάθε περίπτωση, οι κυοφορούμενοι ΝΑΤΟϊκοί τυχοδιωκτισμοί εμπεριέχουν τεράστιους κινδύνους εμπλοκής της χώρας μας, η οποία απειλείται να μετατραπεί ντε φάκτο σε ουρά της Τουρκίας και να έρθει σε σύγκρουση με φιλικές χώρες, όπως η Ρωσία και το Ιράν. Η αποδοχή του ΝΑΤΟϊκού σχεδίου για το Αιγαίο αποτελεί, από αυτή την άποψη, πολύ άσχημο οιωνό. Η αποθράσυνση της Άγκυρας από τη δουλικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα έγινε αμέσως φανερή, με το τραγικό δυστύχημα της συντριβής πολεμικού ελικοπτέρου στο Αιγαίο, καθώς η Άγκυρα έβγαλε αμέσως ΝΟΤΑΜ αμφισβητώντας την ελληνικότητα νησιών μας και τη νομιμότητα της αποστολής... διάσωσης της πολεμικής αεροπορίας. Ένας κόλαφος για τον Τσίπρα και τον «υπερπατριώτη» Καμμένο, που μόλις είχε πειθαναγκαστεί να συμφωνήσει στις ΝΑΤΟϊκές περιπολίες δήθεν εναντίον των προσφύγων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...