Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Θα τραγουδήσει και ο… Νταλάρας στο σύνταγμα.



Αποφασισμένοι να σπάσουν το ... μπλόκο της αστυνομίας και να ... αλώσουν την πρωτεύουσα οι είναι οι αγρότες της Κρήτης που επιβιβάστηκαν απόψε στα πλοία της γραμμής για Πειραιά από τα λιμάνια της Κρήτης. 
Εκατοντάδες αγρότες από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου και το Λασίθι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά όπου έγινε συντονισμός και δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες για την ... "απόβαση". Στον Πειραιά αναμένεται να συναντηθούν το πρωί με τους υπόλοιπους αγρότες που ταξιδεύουν από Χανιά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το Σύνταγμα και να ... κατασκηνώσουν εκεί κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις τους να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα εαν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και δεν ξεκινήσει διάλογο από μηδενική βάση. 
Υπενθυμίζεται οτι με εντολή της Κυβέρνησης η Αθήνα αναμένεται να είναι ... αστυνομοκρατούμενη με την ΕΛΑΣ να έχει λάβει σαφείς οδηγίες για την περιφρούρηση όλων των εισόδων της πόλης και την αναχαίτιση των αγροτών.
Για όλη  την κινητοποίηση από πλευράς αστυνομίας πραγματοποιούνται διαδοχικές τηλεδιασκέψεις ανάμεσα στις αστυνομικές διευθύνσεις της επικράτειας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες έχουν ξεκινήσει έλεγχοι σε φορτηγά και τρένα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μεταφέρουν τρακτέρ με σκοπό να μπουν «καμουφλαρισμένα» στην Αθήνα.
Η κάθε αστυνομική διεύθυνση θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο για να σταματήσει τα τρακτέρ, ενώ κλούβες των ΜΑΤ θα υπάρχουν στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών, του Χαϊδαρίου, αλλά και σε Άλιμο, Αγία Παρασκευή όπως και στο λιμάνι του Πειραιά.
Επιπλέον, θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.
 Στο μεταξύ ανοίγουν από τις 9 μμ τα Τέμπη σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του μπλόκου και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση συναδέλφων τους αλλά και εκπροσώπων λοιπών κοινωνικών ομάδων που θέλουν να κατεβούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαπορτ θα είναι οι… Σκορπιονς

Ανώνυμος είπε...

σε μια απο τις τελευταιες τους εμφανισεις;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...