Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Μπουμμμ. Κέρασαν τα πρώτα ποτά, έρχονται και τα δεύτερα.



Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στο κτίριο της  Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, στην οδό Ακτή Μιαούλη 2 στην Κω, λόγω αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τα γραφεία της Αστυνομίας.
Εδώ και ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των τοπικών αρχών προκειμένου να εντοπιστούν οι άγνωστοι δράστες της επίθεσης, οι οποίοι φαίνεται πως χρησιμοποίησαν μηχανισμό που περιείχε πυρίτιδα και έμοιαζε με βαρελότο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός εξερράγη σε αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται κοντά στην Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Πυλί της Κω, κοντά στο στρατόπεδο «Καπετάν Λαζαρή», ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε διμοιρία αστυνομικών, εκτοξεύοντας εναντίον τους εμπρηστικές κατασκευές (15 βόμβες τύπου μολότοφ, 7 ναυτικούς πυρσούς) και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις, για να αποκρούσουν τις επιθέσεις και να απωθήσουν τα άτομα αυτά, προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και εσπασαν για αντίποινα αυτοκίνητα άσχετων πολιτών. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...