Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Νεφελούδης ….η τάνκς;



Tο σχόλιο του άθλιου γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, που εξαπέλυσε επίθεση στους αγρότες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έχει φέρει τα πάνω – κάτω.
 Ένα από τα δεκάδες άθλια πολιτικά ρεμάλια που βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τον ληστρικά φορολογούμενο λαό αφού το κόμμα της Κουμουνδούρου τους τοποθέτησε σε καίρια κυβερνητικά πόστα είναι και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Αντρέας Νεφελούδης.

Αυτός ο πολιτικός τυχοδιώκτης με ανάρτησή του στο Facebook ξερνάει σήμερα τα εμέσματα του με στόχο την αγωνιζόμενη αγροτιά η οποία βρίσκεται στα μπλόκα αντιδρώντας στην πρόθεση της κυβέρνησης να την οδηγήσει στην εξαθλίωση.

«Ακούω τους αγρότες να ζητούν 30.000 ευρώ αφορολόγητα, να αποσυρθεί ό,τι δεν τους βολεύει και να βλέπω δίπλα τους κοτσονάτους τους υπόδικους και αυτούς να χαίρονται χωρίς να καταλαβαίνουν, την ξεφτίλα του πράγματος και που τους οδηγούν. Θα έρθουν λέει με τα τανκς (συγνώμη τα τρακτέρ εννοούσα) στην Αθήνα, για να κάνουν τι; Να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες με τους εκβιασμούς και την αδιαλλαξία», γράφει ο Α. Νεφελούδης, ανάμεσα στα άλλα σε ένα ελεεινό κείμενο του.

Η πλάκα πάντως είναι ότι ο τύπος που σήμερα απευθύνεται τόσο  αισχρά τους αγρότες, πριν μερικά χρόνια, όταν ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) έβριζε χυδαία τους σημερινούς συντρόφους του. Και αυτοί εκτιμώντας προφανώς το «λούσιμο» που τους έκανε, του ανέθεσαν κυβερνητικό πόστο  για να λύσει το βιοποριστικό του ζήτημα.

Πάρτε μια γεύση τι έγραφε ο Α. Νεφελούδης για τον ΣΥΡΙΖΑ  στις 18 Απρίλη του 2011 σχολιάζοντας το γεγονός ότι είχε δεχθεί αποδοκιμασίες από πολίτες των Αγίων Αναργύρων ο Α. Λοβέρδος.

«Φαίνεται πως τα υψηλά ποσοστά παρουσίας στα ΜΜΕ εξαιτίας του ξεκατινιάσματος με στελέχη της κυβέρνησης, έχουν αναγάγει σε τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς για τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς και τον ξυλοδαρμό όσων διαφωνούν μαζί τους. Έχουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, διαπιστώσει πως αυτός, ο εκτρέφων το αυγό του φιδιού, τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς παίζει, και στον βωμό κάθε δημοσιότητας δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ότι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές».

Οι «τραμπούκοι άθλιοι τυχοδιώκτες»,  που «δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ότι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές», λοιπόν, εκτίμησαν την συμπεριφορά Νεφελούδη και υλοποιώντας το προεκλογικό τους σύνθημα «ξεμπερδεύουμε με το παλιό», του αναθέτουν κυβερνητική θέση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...