Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στους τζιχαντιστές δεν θα δώσουμε ενα κανάλι; Μουγκοί θα είναι;



H θα Όπως αναφέρει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη «υπάρχει η σχετική πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV8 της Τουρκίας σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό της χώρας του ανέφερε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για να είναι εκείνος ο ένας εκ των τεσσάρων καναλαρχών πανελλαδικής εμβέλειας που θα πάρει την σχετική άδεια. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος γιατί από τον Οκτώβρη θα έρθει στην χώρα μας ως νέος καναλάρχης».
Ακόμη προστίθεται ότι ο τούρκος καναλάρχης δήλωσε πως «υπήρχαν δύο τρόποι για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα ως καναλάρχης, ο ένας με το να αγοράσει κάποιο τοπικό κανάλι και ο δεύτερος με το να του δοθεί άδεια συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας από την κυβέρνηση».
Η υπόθεση ήρθε στο φως, με αφορμή ένα δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι  ο 46χρονος, Ατσουν Ιλικαλι, ο οποίος είναι μεγαλύτερος παραγωγός Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Τουρκίας και παρουσιαστής ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV 8 «θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα».
Επίσης, υπογραμμίζεται, ότι έχει αρχίσει ήδη επαφές και διαπραγματεύσεις για να πραγματοποιήσει την κίνησή του.
Ο Ατσούν Ιλικάλι, ο οποίος μέσω του διευθυντού μάρκετινγκ του καναλιού Ali Cemal Karabudak, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα: «Έχουμε 2 εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας […[ Και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ακουστεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...