Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μας περνούν για …λοβοτομημένους oι κωλοναζί .



«Η Ευρώπη αναζητά τα νέα σύνορά της στη FYROM», αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής Die Welt στο οποίο  γίνεται λόγος για de facto μετακίνηση των συνόρων της ΕΕ βορειότερα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ε ότι  η εμπιστοσύνη των κυβερνήσεων της Ε.Ε έχει κλονιστεί αναφορικά με την ικανότητα της Ελλάδας να εξασφαλίσει τα σύνορά της με την Τουρκία και,  κατ' επέκταση των ευρωπαϊκών συνόρων.  «Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγωνίζεται εναγωνίως να προστατεύσει τα εξωτερικά της σύνορα. Οι προσπάθειες τώρα επικεντρώνονται στην εξασφάλιση των συνόρων της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, τα οποία στην πραγματικότητα γίνονται τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε», όπως αναφέρει η εφημερίδα.  
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία έχουν στείλει περίπου 60 αστυνομικούς στα Σκόπια ώστε να φυλάσσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, ενώ η Κομισιόν εμφανίζεται πρόθυμη να διαθέσει άμεσα 10 εκατομμύρια ευρώ για τα έξοδα αποστολής αστυνομικών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα φυλάσσουν τα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.
Ενδεικτική, πάντως, των προθέσεων των Ευρωπαίων, είναι η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πέτερ Σιγιάρτο, ο οποίος τόνισε: «Είναι φανερό ότι τα νότια σύνορα της ζώνης Σένγκεν δεν προστατεύονται. Αν η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ή δεν μπορεί να προστατεύσει τη ζώνη Σένγκεν και δεν δέχεται βοήθεια από την ΕΕ, τότε χρειαζόμαστε μια άλλη γραμμή άμυνας, η οποία είναι στα Σκόπια και τη Βουλγαρία». 

Δηλαδή ζητούν να γίνουμε ο σκουπιδότοπος τους γεμάτος από κέντρα διαλογής κρέατος, σε βάθος χρόνου να μετατραπούν τα νησιά μας σε Κυψέλη, την συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Τι έγινε στην Κυψέλη; μα η εκχώρηση της συνοικίας και κυρίως της ακίνητης περιουσίας των εκεί Ελλήνων στους αλλοδαπούς. Η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας αποτελούν ήδη γκέτο αλλοδαπών. Παράλληλα ο ελληνικός στρατός θα περιορισθεί σε φύλακα των HOT SPOTS εφόσον την φύλαξη των συνόρων θα αναλάβουν ένοπλες δυνάμεις και ναυτικό  των χωρών της Ε..Ε  από κοινού με τους Τούρκους. Σε πολύ λίγο χρόνο στα νησιά θα διαμένουν μόνο αλλοδαποί, ποια οικογένεια θα μείνει με τους τρόφιμους των HOT SPOTS  τα έχουν καταλάβει και μάλιστα με συνεχείς ενισχύσεις από νεοεισερχόμενους που θα καταφθάνουν καθημερινά. Η φύλαξη των συνόρων από την Ε.Ε. και την Τουρκία δεν θα έχει στόχο την αποτροπή του κύματος αλλά την ενίσχυση του. Την ίδια στιγμή τα Σκόπια και η Βουλγαρία σφραγίζουν τα σύνορα τους με φράχτες και στρατό και μάλιστα με οικονομική και τεχνική βοήθεια από την Ε.Ε. Στόχος είναι η ολική παράδοση της Ελλάδας .
Οι λαθρομετανάστες δεν μπορούν να φύγουν απ την Ελλάδα λόγω και της  συνθήκης Σένγκεν. Βάση της συνθήκης αυτής κάθε χώρα μέλος -ανάμεσα σε άλλα- εγγυάται ότι θα εμποδίζει την διαφυγή λαθρομεταναστών σε άλλη χώρα μέλος της Ε.Ε. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε γίνει μέχρι τώρα  μάρτυρες της παράνοιας να συλλαμβάνονται λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας οι οποίοι προσπαθούσαν να ΦΥΓΟΥΝ από την Ελλάδα. Με απλά λόγια οι λαθρομετανάστες οι οποίοι περνάνε στην Ευρώπη από την Τουρκία περνάνε ΜΟΝΟ  στην Ελλάδα εφόσον η Τουρκία έχει  Ευρωπαϊκά σύνορα μόνο με την Ελλάδα ( τα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα αποτελούν αμελητέο μέγεθος) και ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στην Ελλάδα και ουδέποτε φθάνουν στην Γερμανία. Ετσι Γερμανία έχει εξασφαλίσει ότι οι μετανάστες που θα δέχεται η ίδια θα είναι δύο κατηγοριών.
α. υψηλού μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάρτισης από τις ευρωπαϊκές χώρες και..
 β. Τούρκους εργάτες χαμηλή μόρφωσης και κατάρτισης οι οποίοι όμως προέρχονται από ένα συγκροτημένο κράτος (Τουρκία) και θέλουν να αφομοιωθούν  δημιουργήσουν συνθήκες οι οποίες να τους επιτρέψουν την δημιουργία οικογένειας.
Με άλλα λόγια είναι αδιάφορο στην Γερμανία το τι συμβαίνει στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και απλά χρησιμοποίησε την σύναψη της συνθήκης της δήθεν επαναπροώθησης απλά και μόνο για να δικαιολογήσει το αντάλλαγμα της ελεύθερης διακίνησης των Τούρκων υπηκόων στην Ευρώπη.

Οι Ισπανία-Ιταλία-Ελλάδα δεν μπορούν ούτε να επιτρέψουν τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία να περάσουν στην Β. Ευρώπη αλλά ούτε και μπορούν  να τους επαναπροωθήσουν στις χώρες τους. Έτσι οι χώρες του Ευρωπαϊκού νότου  ως σημεία υποδοχής ''φορτώνονται'' τα εκατομμύρια των μεταναστών του τρίτου κόσμου την στιγμή  η Γερμανία επιλέγει τους μετανάστες της από την  Ευρώπη και την Τουρκία .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...