Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Βρε παλιάνθρωποι 2,4 εκατομμύρια ευρώ το 2016 για να διαφημίσετε το... ΝΕΡΟΟ Μπενίσης σπαταλά 2,4 εκατομμύρια ευρώ το 2016 για να διαφημίσει το… ΝΕΡΟ.
Το υπέρογκο κόστος της διαφημιστικής εκστρατείας του προγράμματος εξόφλησης λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
Δείτε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που υπογράφει η Αλεξάνδρα Κασσίμη:
Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της εταιρείας δεν προχώρησε σε καμιά ενέργεια, προκειμένου να εισπράξει οφειλές προς αυτήν, που ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ, αποφάσισε εν μέσω θέρους, κατά τη διάρκεια του οποίου απουσιάζει η πλειονότητα των καταναλωτών, να «τρέξει» διαφημιστική εκστρατεία για το πρόγραμμα εξόφλησης λογαριασμών. Το κόστος της εκστρατείας ανέρχεται σε 850.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι το ποσό αυτό έρχεται να προστεθεί στο 1,6 εκατ. ευρώ, που προβλέπει ήδη ο προϋπολογισμός της ΕΥΔΑΠ για συνολικές δαπάνες προβολής και διαφήμισης το 2016. Το αντίστοιχο ποσό στον προϋπολογισμό του 2015 είχε διαμορφωθεί σε ποσό χαμηλότερο του ενός εκατ. ευρώ. Με δεδομένο ότι το ποσό που προβλέπεται για τη νέα εκστρατεία ξεπερνά –κατά πολύ– τις 150.000 πρέπει να εισαχθεί προς συζήτηση και έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ.
«Απ’ ό,τι προκύπτει από την εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Ιωάννης Μπενίσης δεν χρειάστηκε ούτε να πιεστεί, αλλά ούτε να εκβιαστεί για να δαπανήσει το παραπάνω ποσό (σ.σ. 850.000 ευρώ)», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση των εργαζομένων.
Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο αρμόδιος υπουργός Χρ. Σπίρτζης είχαν καταγγείλει πριν από λίγους μήνες διαφημιστικές δαπάνες, μιλώντας για σπατάλες σημαντικών ποσών από το δημόσιο χρήμα από μια εταιρεία νερού μονοπωλιακού χαρακτήρα. Αναρωτιούνταν μάλιστα ποιος ο λόγος να δίνεις διαφήμιση και ποιον ανταγωνίζεσαι ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...