Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Εάν μπορούσε να του εμφυτεύσει και λίγο μυαλό, καλά θα ήταν



Σε πολυτελέστατη βίλα επιχειρηματία θα κάνουν και φέτος όπως και πέρυσι τις οικογενειακές διακοπές τους ο Αλέξης Τσίπρας και η συν..τροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, για να ξεκουράσουν τις κορμάρες τους.  
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το πρωθυπουργικό ζευγάρι θα μείνει πάλι στη lux βίλα του επιχειρηματία πρόεδρου της DHI Κωνσταντίνου Γιώτη. Ο λόγος για τον γνωστό στις μπίζνες των κλινικών αποκατάστασης μαλλιών DHI στην Ελλάδα αλλά και όλο τον πλανήτη κ. Κώστα Γιώτη. Τον «flashy», όπως λένε και οι Αμερικανοί λόγω της ροπής του προς το ευ ζην και το έντονο lifestyle, επιχειρηματία από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τον οποίο ο Αλεξης σχετίζεται στενά εδώ και καιρό. Αυτός είναι ο μπίζνεσμαν με τον οποίο ο κ. Τσίπρας πέρασε και περισυ πολλές ημέρες του καλοκαιριού, παρέα με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, τους δύο γιους τους και την πεθερά του στο Σούνιο. Στη βίλα του εν λόγω επιχειρηματία έμεινε η οικογένεια Τσίπρα καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια των θερινών μηνών,
Το πολυτελές σπίτι, μάλιστα, οδηγεί σε μια σχεδόν ιδιωτική παραλία, κάτι που αναμένεται να εξασφαλίσει στον Αλέξη Τσίπρα την ηρεμία που χρειάζεται.
Πέρυσι, ο Κωνσταντίνος Γιώτης είχε δημοσιεύσει σε λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές αποδράσεις μαζί με τον φιλοξενούμενό του Αλέξη Τσίπρα στη βίλα του στο Σούνιο. Μία από αυτές είναι και η ακόλουθη όπου φωτογραφίζεται με τον πρωθυπουργό σε σκάφος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...