Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ο ΠΑΠΑτζης φτιάχνει τον καφέ, ο Στέργιος κερνά, και ο Χρήστος τον… πίνει.



Είναι που λένε …εγώ κερνώ, εσύ πληρώνεις;
Προσέξτε.
Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας ήταν, για πολλά χρόνια ο αρχιλογιστής του Καλογρίτσα. Δηλαδή του εργολάβου που αγόρασε την τεχνική εταιρεία του χουντικού πατέρα Τσίπρα, που παίρνει με απευθείας ανάθεση τα περισσότερα έργα οδοποιίας και που είναι υποψήφιος για την...απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.
Το άκρον άωτο της διαπλοκής είναι ότι ο Παππάς, μετά την άρνηση του Εθνικού Συμβούλιου Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων να διεξαγάγει τον διαγωνισμό για τις άδειες σκέπτεται να τον αναθέσει που λέτε?
Στο ΤΑΙΠΕΔ!



Ο Τσίπρας ξέχασε το άρθρο 14 του συντάγματος. Λέει άλλα απο τις ψευτιές που λέει. 
Τσίπρας: “Δεν κρίνω αν ο Καλογρίτσας, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος έχουν υγιείς επιχειρήσεις. Θεσμική επιλογή είναι να πάρει άδεια αυτός που θα πληρώσει τα περισσότερα και θα είναι εντάξει τα χαρτιά του. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν, ακόμα και αν είναι προμηθευτής του δημοσίου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την διαπλοκή είναι να κατοχυρώσουμε την βιωσιμότητα του σχήματος. Σε όλες τις χώρες με εξαίρεση την Ιταλία, ο αριθμός είναι περιορισμένος.»

To σκάνδαλο της ημέρας. 39,000 ευρώ για 200 γραμμές κώδικα!

Μιλιά για το υπερτιμολογημένο παιδικό software (που μπορεί σε κάποια μορφή να βρεθεί και δωρεάν) για το θέμα ΝΔ και λοιποί συγγενείς ενώ το αστείο show στη Βουλή για τις άδειες των διαπλεκομένων με τις τράπεζες συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...