Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Εάν δεν δημιουργήσουν συνθήκες μίζας θα σκάσουν . Ο αμερικανός Μπαλτάς ξεπέρασε κάθε όριο από την στιγμή που ο γερμανός Τσίπρας του έδωσε την δυνατότητα να υποδυθεί τον υπουργό Πολιτισμού. Ανακάλυψε ότι ο πρώην Εθνικός Αερολιμένας του Ελληνικού είναι χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Δηλαδή ο χώρος που για πάνω από 60 χρόνια αποτελούσε σημείο εισόδου στην Αθήνα και την Ελλάδα από αέρος είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος γιατί κάπου εδώ βρίσκονται ενταφιασμένες οι σερβιέτες των πρώτων αεροσυνοδών της ΟΑ του Ωνάση.

Όλως τυχαίως αρχαιολογικού ενδιαφέροντος είναι και το Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου, το οποίο το  ΤΑΙΠΕΔ επιδιώκει  να παραχωρήσει για 40 χρόνια σε ιδιώτη επενδυτή, σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο που έχει εγκρίνει δήθεν το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) κατόπιν τρομακτικών πιέσεων από τα αφεντικά τους στην Ευρώπη.
Εδώ κάτι συμβαίνει . Όταν πας να βάλεις εμπόδια σε δύο επενδύσεις δις ευρώ οι οποίες έχουν περάσει από το γνωστό ΤΑΙΠΕΔ κάποια ρεμούλα κρύβεται. Δημιουργούνται συνθήκες μίζας και δωροδοκίας σε παράγοντες οι οποίοι θα ήθελαν να εκβιάσουν τους «επενδυτές». Μεταδίδει επίσης στο εξωτερικό την εικόνα ενός χρεοκοπημένου κράτους που σιχαίνεται τις επενδύσεις και την ανάπτυξη όταν αυτή δεν προέρχεται από κρατικοδίαιτους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες τούς οποίους δήθεν πολεμά η κυβέρνηση Τσίπρα.
Ποιοι “Ακηδες” κρύβονται πίσω από το αιφνίδιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον;
Αίφνης όπου πάει ένας ιδιώτης να βάλει λεφτά εμφανίζεται “αρχαιολογικό ενδιαφέρον”. Τα λεφτά μαζεύουν τα λαμόγια όπως οι μύγες τα σκατά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...